2777
2789
عنوان

کی بیبی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
نه حالا من در حد اینکه سقط کنم نیستم همسرم معتقده که هم سنمون مناسب بچه دار شدنه هم چند سال از ازدو ...

ایشالا هرچی خدا مصلحت بدونه همون بشه براتون.چن سالته؟من خودم ۲۳ سالمه و دوسال از ازدواجمون میگذره عاشق بچمم شوهرمنم میگه بذار یکم شرایط مالیمون خوب شه بعد ولی من همچنان بچه میخام دیگ نمیدونم این ماه میگیره یانه😢

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا هرچی خدا مصلحت بدونه همون بشه براتون.چن سالته؟من خودم ۲۳ سالمه و دوسال از ازدواجمون میگذره عا ...

زود نیست برات؟ من از 21 سالگی با شوهرم دوست بودم همش میگفتم زوده ازدواج تا 27 سالگی هم مقاومت کردم

زود نیست برات؟ من از 21 سالگی با شوهرم دوست بودم همش میگفتم زوده ازدواج تا 27 سالگی هم مقاومت کردم

خوشبحالت چ صبری داری.اخه عزیزم من ازدواج دوممه.شوهرمم ۳۳ سالشه.میترسم سنش بره بالا.خودمم از ازدواج اولم همیشه عاشق بچه بودم دیگ طاقت نیاوردم افسرده شدم از بس بچه میخام🫤

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بیشتر ببینید
خوشبحالت چ صبری داری.اخه عزیزم من ازدواج دوممه.شوهرمم ۳۳ سالشه.میترسم سنش بره بالا.خودمم از ازدواج ا ...

عزیزم  
دقیقا برعکس منی
وقتی به مسئولیت بچه داری فکر میکنم تن و بدنم میلرزه

عزیزم     دقیقا برعکس منی وقتی به مسئولیت بچه داری فکر میکنم تن و بدنم میلرزه

خیلی خوبی تو.منم فقط میخام بچه داشته باشم ک باهاش بزرگ شم حرفای مردم تموم شه همش میگن بچه نداری😏حالا خالم ب ابجیم گفته شاید اشکال از شوهرشه😒😒😒ببین دوساله عروسی کردم اما اونقد حرف پشتمه ک واقعا دیونم کردن😢

بیشتر ببینید
خیلی خوبی تو.منم فقط میخام بچه داشته باشم ک باهاش بزرگ شم حرفای مردم تموم شه همش میگن بچه نداری😏حال ...

آخه سنی نداری
چرا باید اهمیت بدی به حرف مردم
به این فکرکن که بچه چقدر مسئولیت داره
چقدر هزینه داره
آینده بچه خیلی مهمه
ببخشید اینو میگما اما اینکه فقط میخوای به خاطر حرف مردم یه موجود دیگه رو به دنیا بیاری و خودتم میدونی که سنت کمه میخوای باهاش بزرگ بشی نشون میده هنوز به بلوغ مادر شدن نرسیدی
به نظرم وضعیت مالی مناسب یکی از مهمترین فاکتورها برای بچه دار شدنه بهتره به حرف شوهرت گوش کنی

آخه سنی نداری چرا باید اهمیت بدی به حرف مردم به این فکرکن که بچه چقدر مسئولیت داره چقدر هزینه دار ...

وای راس میگی.بخدا شوهرم اونقد قرض و قسط داری باماهی ۱۱تومن هیچی نمیمونه برامون.۱تومن میمونه ک اونم فقط خرج خونه میشه.شوهرم میگه من نمیتونم واس تو چیزایی ک میخای رو بخرم بچه رو چجور تامین میکنم.ولی خوب از بس گریه زاری کردم راضی شده اونم چجوری؟هرماه ۳بار اقدام میکنه ک حامله نشم😏🤣

بیشتر ببینید
وای راس میگی.بخدا شوهرم اونقد قرض و قسط داری باماهی ۱۱تومن هیچی نمیمونه برامون.۱تومن میمونه ک اونم ف ...

عشقم اشتباه نکن پوشک و شیر خشک بچه خودش ماهی 3-4 تومنه
حالا هزینه لباس و دکتر رفتناش و مکملاش و ... به کنار