2777
2789
عنوان

شوهرم جای دور کار میکنه باهام قهره😭

2077 بازدید | 112 پست

از خودم استوری گذاشتم مو باز و دست باز، بعدش هم یه متن نوشتم که پسر پولدار چیه همین که ضعف دختر نداشته باشه و هول نباشه کلیه، سر این ناراحت شد و گف براچی همچی متنی گذاشی مگه تو مجردی، خودتم که نمایش گذاشی، دنبال امچین پسری حتما😭 من نوشتم تقصیر من بود معذرت میخوام ولی گفت میرم ناهار درست کنم خدافظ و دیگ جوابمو نداد هرچقدر صداش کردم و یبارم زنگ زدم😭😭 از دیروز غیب شده  حتی شب بخیر هم نداده و زنگ و هیچی آنلاین شده الانم صب بخیر نگفته چیکار کنم 😭😭😭 پیام بدم یا کافیه من معذرت خواهی کردم خب همیش خودش منت کشی میکنه باز پیام بدم یا نمیخاد چی بگم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم عذرخواهی کن و صبر کن عصبانیتش کم بشه واقعا هدفت ازین متن و استوری چی بود؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب چیکار کنم الان چی بگم بهش

بذار یکم زمان بگذره 

بعد زنگ بزن بگو میپذیرم کارم بچگانه بود تکرار نمیشه 

و تمام 

اگه بعد از اون باز خودشو گرفت دیگه کاریش نداشته باش تا خودش بیاد سمتت 

ولی بازم میگم خیلی کارت بچگانه بود 

توی استوری گذاشتن و متن های که انتخاب میکنی دقت کن و عاقلانه برو جلو 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️