2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نسبت ب قبل کراتین چقد رشد داشته

راستی اینم بگم چون گفته بودید کراتین رو رشد مو تاثیر داره

باید بگم تاثیر نداره منتها چون موهارو خیلی لخت میکنه و ب بلند ترین حالت مو اونارو میرسونه، آدم فک میکنه عه چ موهام رشد کردن در حالیکه چون خیلی لخت شدن الان قد اصلی مو مشخص شده 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
راستی اینم بگم چون گفته بودید کراتین رو رشد مو تاثیر داره باید بگم تاثیر نداره منتها چون موهارو خیل ...

نه از این لحاظ میگم ک موخوره در اثر خشکی مو ب وجود میاد

کراتین موهامو چرب میکنه

بعد وقتی کراتین میکنی نمیذاره موخوره پیشرفت بکنه چون موهات همیشه چربه و رشد قدی موها بیشتر میشه

من بلندتر دوس دارم البته سخته تو حموم کلی وقتم میره بعدشم خشک کردن  وروغن ارگان زدن وشامپو

دقیقا من یساعت وقتم بعد حموم ب خشک کردن تلف میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ی وجب  هیچوقتم رشد نکرد ازون بیشتر💔💔💔💔ارزو ب دلم. موند یبار برسه ب کمرم هعی

شما مثل منی واقعا چرا از بچگی تا الان نهایت تا بکم‌پایین‌تر از شونه هام‌ میرسه و ایست میکنه رشدش آرزو به دل مو بلند و بافته شده ام

شما مثل منی واقعا چرا از بچگی تا الان نهایت تا بکم‌پایین‌تر از شونه هام‌ میرسه و ایست میکنه رشدش آرز ...

میشه با اکستنشن موی بلند داشت در این جور مواقع بچه ها