2777
2789
من تا گودی کمرم بود ولی طی یک عملیات انتحاری  رفتم کوتاه کردم و پسرونه زدم😃

حیف کردی البته سخته دیگه نگهداریش بخصوص بچه کوچیک داشته باشه تو رختخواب هم زیر دست وپاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس نمیکنی با کراتین زودتر بلند میشه؟

اره از وقتی کراتین و ویتامینه میکنم خیلی خوب شده موهام رشدش هم بهتره روغن ارگان وشامپو کراتین هم دارم مرتب موقع حموم وبعدش میرسم به موهام گلم

اره از وقتی کراتین و ویتامینه میکنم خیلی خوب شده موهام رشدش هم بهتره روغن ارگان وشامپو کراتین هم دار ...

منم یبار کراتین کردم و احساس کردم موهام خیلی زود بلند شد

موهات موخوره نگرفته با کراتین؟یا ریزش؟

من بلافاصله بعد زایمان کراتین کردم و ۴ماه بعدش ریزش موی شدید گرفتم، فک کردم واسه کراتینه، اما شنیدم گقتن تو ۴ماهگی بچه ریزش شدید میگیری. تقریبا یکی دوماه بعدشم اوکی شدم

الان هم میترسم ریزش بگیرم

موخوره نداری؟

خیلی کم داره موهام ک کاملا طبیعیه و همه مو بلندا دارن حتی اونی ک خودش فک میکنه نداره 

ولی در کل موهام خیلی نرمن و خشک و اینا نیست تهشون

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
منم کراتین کردم خیلی ریخت شما ریزش نداری؟

من قبلا اکستنشن داشتم بعضی نقاط سرم کچل شده بود وقتی واسه ترمیم میرفتم میدیدم و ریزش هم داشتم زیاد شده بود

منم یبار کراتین کردم و احساس کردم موهام خیلی زود بلند شد موهات موخوره نگرفته با کراتین؟یا ریزش؟ ...

دقیقا به خاطر کراتین بوده، من و همه اطرافیان من ۳ ماه بعد ریزش وحشتناک گرفتن

کاربر قدیمی
خیلی کم داره موهام ک کاملا طبیعیه و همه مو بلندا دارن حتی اونی ک خودش فک میکنه نداره  ولی در ک ...

ب وجود موخوره بلند میشه؟

منم موخوره داره و هرکار میکنم بلند نمیشه. از ریشه تند تند میاد ولی بلندی نه

منم یبار کراتین کردم و احساس کردم موهام خیلی زود بلند شد موهات موخوره نگرفته با کراتین؟یا ریزش؟ ...

نه عزیزم من الان چند ساله موهامو کراتین میکنم موخوره که هست ولی با کراتین خیلی موها مرتب ولخت میشه گفتم که من هر سری موهامو ویتامینه میکنم دکلره کمتر استفاده میکنم ورسیدگی میکنم هزینه میکنم و وقت میذارم الان موهام مرتب ویک دسته 

ب وجود موخوره بلند میشه؟ منم موخوره داره و هرکار میکنم بلند نمیشه. از ریشه تند تند میاد ولی بلندی ن ...

اره چرا بلند نشه 

ببین موخوره اگ شدید نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه برای رشد مو 

ولی اگ زیاد باشه بله موهات هر چقدم رشد کنه باز از ساقه خورد میشه و میشکنه 

موهاتو یکم نوک گیری کن بعدش ساقه موهاتو موخوره گیری کن ، مرتبم آبرسانی کنی موهاتو

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★