2777
2789
عنوان

خانمایی که جنینشون ایست قلبی کرد

277 بازدید | 23 پست

۱۲ هفته بودم که گفتن ایست قلبی کرد

راستش ناخواسته بود و خیلی ناراحت بودم

همون روز که بی بی چکم مثبت شد تا ۳ روز دارو گیاهی برا سقط خوردم و لی بعد که آزمایش بتا دادم و مثبت شد ، منصرف شدم و از گناهش ترسیدم

سپردم دست خدا و پذیرش کردم

.حالا میگم نکنه دلیل عدم رشد بچه و ایست قلبی همین داروها بوده؟

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست منم ۱۲هفته ایست  قلبی مرد جنینش بچه اولشم بود 

کورتاژ کرد 

الان نزدیک ۵ساله گذشته هنوز بچه دار نشده هر کاری میکنه باردار نمیشه بنده خدا 

دلیل ایستشم نمیدونم ولی تو اون دوران شوهرش استرس بالایی بهش وارد میکرد شاید به خاطره اونه یا نمیدونم چیه دیگه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عروس پشت پرده پریود آوره باید همونجا سقط میکردی ب قلبش ربط نداره 

واقعا؟

خیلی عذاب وجدان دارم 

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
فک نکنم دختر خالم سر دخترش انقدر دارو گیاهی خورد ک حد نداشت هیچ اتفاقی نیوفتاد

اتفاقا میگم اگر نطفه سالم باشه با دارو گیاهی سقط نمیشه