2777
2789
عنوان

معلممون رو دوست دارم.... میشه بیاید

294 بازدید | 15 پست

معلم ما اقاست

حس میکنم اونم منو دوست داره تو رفتارش

ولی اصلا خوشم نمیاد از این موضوع ن اینکه خوشم نیاد از خودم بدم میاد ک خوشم میاد:)ولی اگه ی دوست پسر داشتم و تو زندگیم پسری بود هیچوقت از این یارو خوشم نمیومد(البته تنها دبیر مردمون نیست ایشون )

ولی نمیخوام بچه ها پشت سرم چرتو پرت بگن من هیچوقت خودشیرینی نمیکنم 

بچه ها من بچگانه فکر کردم بچگانه عمل کردم ولی الان فهمیدم اشتباه کردم(اشتباهم این بود ک دوسش داشتم اما هیچوقت هیچ کار اشتباهی نکردم) اما میدونم ی عده فکر میکنن این امتیاز مثبته ک ی معلم از تو خوشش بیاد و حسادت میکنن در حالی که احمقانه ترین کاره ک حسادت کنی ب این موضوع

من بچگی کردم ولی شما  لطفا مثل خواهر بزرگتر منو راهنماییم کنید که این حسم از بین بره

(هرچند بعضی از بچه ها تو تلگرام بهش پیام میدادن  ولی من نکردم هیچوقت)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥲. چند سالته شما؟ این حسا طبیعیه شما تو سن حساسی هستید و هر مهربونی و رفتار دوستانه ای رو ممکنه اشتباه برداشت کنی. من نمی‌دونم معلمتون از رومنظوره رفتارش یا نه کلا اینجوریه اما شما خیلی سعی کن بهش فک نکنی و خودتو درگیر این احساسات زودگذر نکن 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

خیلی جالبه یاد یه بنده خدایی افتادم معلم بود عاشق محصل خودش که کلاس پنجم بود شد ازدواج کردن یه بچه هم اوردن اخر سر دختره که بزرگ شد از شوهرش جدا شد گفت این پیره خیانت کرد بهش 

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
😂😂چ مسخره  این زنو بچه داره بابا

عیب نداره نمبدونم چند سالته ولی تو یه برهه زمانی ادم همش عاشق میشه همش فارغ من بدون استثنا هرروز عاشق یه بازیگر مبشدم😂اقتضای سنته از سرت میپره

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا
عزیزم🥲. چند سالته شما؟ این حسا طبیعیه شما تو سن حساسی هستید و هر مهربونی و رفتار دوستانه ای رو ممکن ...

فداتشم اره از خودم تعجب میکنم من اصلا نمیخواستم ازطرف خوشم بیاد اما الان میفهمم تعامل زیاد و هرروز دیدن طرف باعثش میشه بدون اینکه ما بخوایم هرچند الان مثل قبل خوشم نمیاد چون قبلا از طرف ی الاهه ساخته بودم الان متوجه ام نه نبود

فداتشم اره از خودم تعجب میکنم من اصلا نمیخواستم ازطرف خوشم بیاد اما الان میفهمم تعامل زیاد و هرروز د ...

اره دقیقا ارتباط زیاد و یا هم صحبتی با بقیه خیلی می‌تونه تاثیر بزاره.امیدوارم تو زمان مناسب بهترین آدم زندگیتو پیدا کنی. اینا زودگذرن تمرکزتو بزار رو اهدافت

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀