2777
2789

موهاتو سشوار و یا اتو مو بکش صاف بشه خوبه 

الان اکثرا موهاشون بازه تو عروسی ها

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو سشوار و یا اتو مو بکش صاف بشه خوبه  الان اکثرا موهاشون بازه تو عروسی ها

میخام اینکارو‌کنم اتفاقا 

شنیون نکنم بد نمیشه ؟؟؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

ن عالی میشه جلوی موهات رو هم دوتا سوسکی فر کن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
کلیپس نزن مگه دهه هشتاده همون باز بذار ساده جذابه

من خودمم ساده دوست دارم

میترسم برم عروسی شنیون آنچنانی کرده باشن😕

میخام اینکارو‌کنم اتفاقا  شنیون نکنم بد نمیشه ؟؟؟

نه گلم 

کلیپس هم نزن 

دمده شده

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
خیلیم عروسی  نزدیک نیست

اره همون موهاتو صاف کن .میتونی فر هم کنی .یا حالت گرد کنی بالا ببندی با سنجاق سر.من اصلا عروسیا موهامو شنیون نمیکنم تو خونه خودم فر میکنم میرم😅😅

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
اره همون موهاتو صاف کن .میتونی فر هم کنی .یا حالت گرد کنی بالا ببندی با سنجاق سر.من اصلا عروسیا موها ...

من موهام حالت داره دوست دارم صاف کنم 😂