2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 90 پست
شرایطش هست خواهر اعصابش نیست😂

چون من ی دوست دارم تک فرزنده ازلحاظ مالی هیچ مشکلی ندارن همیشه  ناراحت از این که خواهر برادرنداره میگه مسئولیت پدرومادر رودوش من مثلا میگه وقتی مریض میشن کسی نیست تنها خودمم واین تنهایی الان خیلی اذیتش میکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینکه خانواده خلوتی نباشیم چون دومی رو اوردم اعصابم واقعا آروم شد هم بازی شدن 

مگه مسائل بچه ها فقط همبازی شدنه؟! تازه همون بازی شون هم نصفش به دعوا و جیغ و داد میگذره

خدا هرکی داره براش حفظ کنه هرکی هم دلش میخواد بهش بده

ولی ما که هرکی میبینیم از بچه دار شدن بیزار و فراری....

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
یکی دیگه بیار خواهر خدایی یه دونه گناه داره تنهاست

آخه خودشم هیچ علاقه ای نداره.بچه های دیگه رو میبینم چقدر بهانه میگیرن یا از نبود همبازی شکایت میکنن ولی پسر من اینطور نیست.خووم و همسرم هم علاقه ای بچه ی دوم نداریم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم اون دوتا رو با بار اول گرفت الان ماه چهارم اقدامم اینسری😭 5و 2/5

هنوز پس سومی رو ندارید؟ خیلی اختلاف سنی بچه هاتون خوبه من این وسط شوهرمم مریض شد پروسه درمانش طول کشید وگرنه زودتر اقدام میکردم

آخه خودشم هیچ علاقه ای نداره.بچه های دیگه رو میبینم چقدر بهانه میگیرن یا از نبود همبازی شکایت میکنن ...

ولی در آینده تنهایی سخته براش خواهر برادر نعمته . هیچ‌کس جز خانواده برای آدم نمی مونه.ولی خواهرانه میگم بیشتر بهش فکر کنید آن شا الله بهترین ها پیش بیاد براتون

ولی در آینده تنهایی سخته براش خواهر برادر نعمته . هیچ‌کس جز خانواده برای آدم نمی مونه.ولی خواهرانه م ...

ما یه فامیل داریم تک دختره الان خودش ۴۵ اینا هست  همش به تنهایی پدر مادر پیرشو جمع میکنه میگه دیگه کم آوردم ای کاش یه خواهر برادری داشتم خودش سه تا بچه آورده

چون من ی دوست دارم تک فرزنده ازلحاظ مالی هیچ مشکلی ندارن همیشه  ناراحت از این که خواهر برادرندا ...

خوب آره دختر ها حساس تر هستن.منم بچه ی همسن پسرم تو فامیل هست که مامانش میگه مدام گریه میکنه من تنهام داداش ندارم همبازی ندارم.ولی پسر من شبیه خودمون شده از بچه فراریه😅یکی از اقوام بچه دار شدن رفتیم دیدنشون.پسرم میگه مامان این بچه رو خریدن؟گفتم آره میگه شما نری بخری ها صداش خیلی بده😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ی سوال بچه های دوم شماهم ک ۳یا۴سال هستن بابچه اولتون فرق دارن از نظرهوشی؟آخه من اکثر بچه ها رو میبینم گیرایی ن مثل دوره های قبل نیست چون من خودم تو مهدکار می‌کردم متوجه این مسئله شدم مثلا بچه های الان تازه سه سالگی میخوان ب حرف بیوفتن اکثرامن اینطور دیدم 

ما یه فامیل داریم تک دختره الان خودش ۴۵ اینا هست  همش به تنهایی پدر مادر پیرشو جمع میکنه میگه د ...

بله میگم تک فرزندی و کم فرزندی عواقب زیادی داره که چون ما الان توش نیستیم و خودمون عمدتا 3تا هستیم کم کم درک نمی‌کنیم بیست سال دگ میفهمیم چه بلایی سرمون اومده که دگ دیره

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز