2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 90 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ۴۰ دیره

وا کی تعیین میکنه ۴۰ دیره من خیلیارو تو اقوام نزدیک دیدم ۴۰ بچه دار شدن شما احتمالا از اونایی ک میگن دختر قبل ۲۰سالگی ازدواج کنه خیلیا ۴۰تازه ازدواج میکنن برا ایچی دیر نیست اینو هم نگید شاید مادران منتظر تو این سایت سنش ۴۰باشه اونوقت ناراحت میشه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
من نمی دونم ماها بلد نیستیم بچه داری کنیم یا بقیه خیلی قوی ان، من یه وقتایی وحشتناک کم میارم

اتفاقا خوب بلدیم.کم میاریم چون دوست داریم درست تربیت بشن.و آره یه سری هم قوی هستن یه سری هم خیلی سخت نمیگیرن.پسر من کلاس اوله با دوستاش در ارتباطه.گاهی یه چیزا میبینم ازشون که میگم اگه برای من بود خوراک اعصاب خوردی یه هفته ام جور بود.ولی مامان همون بچه با لبخند و افتخار به رفتار بچه نگاه میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وا کی تعیین میکنه ۴۰ دیره من خیلیارو تو اقوام نزدیک دیدم ۴۰ بچه دار شدن شما احتمالا از اونایی ک میگن ...

برا من دیره من خودم ۳۴ کاملا حس پیری جا افتادگی میکنم با اینکه به خودم میرسم ولی این حسو دارم شاید یکی تو این سن تازه بخواد ازدواج کنه کلا تو هر کس متفاوته من برا شرایط خودم میگم

این دوران میگذره .بعدش شیرینه

سلام 

چه اعصابی داری تو این سنت واین اوضاع مملکت وکره ی زمین

بچه پول وحوصله و اعصاب و تربیت میخواد

دوتا داری دیگه هم دختر هم پسر

دیگه خوددانید

همسرم ازدوران عقد خداروشکر گفت یکی منم بچه ی زیاد دوست ندارم و قبول کردم

تک فرزند پسرم پایه هشته

سال ۸۹ متولد شد

اصلا هم پشیمون نیستم که چرا دومی وسومی رو ندارم

من  دیدم خانمای فامیل ‌ومادربزرگم و خاله هام ومادرم ازحرص وجوش بچه چطور نابودشدند درس عبرت شد برام 

همین یکی روهم خوب تربیت کنم تحویل جامعه وزنش بدم

هنر بزرگی کردم

من ۳۷ سالمه اینجور حسی ندارم ک دارم پیر میشم و سنم زده بالا😂 

ولی منم دومی رو می‌خوان ولی میترسم هم شرایط مالی زیاد اوکی نیست هم شرایط کشور بسیار خیطه وهم دنیا دیگه جای خوبی نیست دلم ب حال بچه ها میسوزه کاش خدا کمک کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
یدونه هم کمه اگه شرایط داری بیار بعداپشیمون میشی

شرایطش هست خواهر اعصابش نیست😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بچه هذچی بزرگتر بشه مسائل و مشکلاتش هم بزرگتر میشه الان مثلا هدف شما و انگیره ت برا بچه سوم چیه؟!

اینکه خانواده خلوتی نباشیم چون دومی رو اوردم اعصابم واقعا آروم شد هم بازی شدن 

اقدام کن ولی حرص نخور من خودم از سر این اقدام سومی داغون شدم از فکر و استرس و خیال و.... بنظرم اقدا ...

من یه ضرب میگیره الانم دستگاه دارم.شما چقدره اختلاف سنی بچه هاتون؟