2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرش خیانت جنسی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 24 پست
کسی که اینکارو کنه وقتی متاهله به نظرم مقید به این‌چیزا نیست

ببین منم مذهبی نیستم ولی ی سری چیزا وجدان میخواد 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

حالا اون ک‌دوستته من چه خاکی تو سرم بریزم که نزدیکترین کس بهم طلاق گرفته چندوقته و فقط من فهمیدم که رفته عقد یکی دیگه شده روزی ک واضح بهم گفت آره همینطوریه انقدخودمو زدم  ک پاهام سیاه وکبود شده بود ب کسی هم نمیتونم بگم  فعلا باهاش صحبت نمی‌کنم نمیدونم چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادامی که به شما آسیبی وارد نمیشه زندگی ایشون ربطی به شما پیدا نمی کنه قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم مثل هم زندگی کنیم در قالب یه دوست چندسال همدردی و نشون دادن راه کار خوب و پسندیده ایه اما در نهایت ایشون باید تصمیم بگیره

پی نوشت: کشور ما متاسفانه در زمینه طلاق فشار روی خانومه تا آقا از اثبات و دلیلش تا مشکلات اقتصادی اجتماعی و … بعدش

برای دوستت سخترش نکن

من کاری ندارم ک خیانت کرده.. ادم بی عقلی بگیم .. اما زندگی خودشه کاراش واعمالش ب خودش مربوطه شما چرا بهش فحش دادین مگ ب شما بی ادبی کرده!! واینک چرا دوستیتو قطع کردی.!!؟ ممکن بود حتی شمام اینکارو میکردی درست بود اون بیاد باهات قطع ارتباط کنه!!.. خدا حتی صدای قاتلا رو میشنوه وقطع ارتباط نمیکنه.. شما دوستش میموندی گاهی حالو میپرسیدی ولی اینک فحش دادی کارت زشت بوده.. چون گناهش ب گردن خودشه خدای نکرده زمین گرده ها. قضاوت مثل اب خوردنه.. نکنیم ک ب سر خودمون میاد.... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

مادامی که به شما آسیبی وارد نمیشه زندگی ایشون ربطی به شما پیدا نمی کنه قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم ...

عزیزم هرچقد سخت باشه

خیانت اونم جنسی نع برا زن خوبه نه مرد

خیانت جنسیت ندارع

نه از نظر عرف و شرع چیز خوبیع نه اخلاقی اجتماعی

عزیزم هرچقد سخت باشه خیانت اونم جنسی نع برا زن خوبه نه مرد خیانت جنسیت ندارع نه از نظر عرف و شرع ...

گلم چه ربطی داشت مگه من تایید یا تکذیب کردم به استارتر گفتم اشتباه است جای دوستتشون تصمیم گرفته و توهین زندگی خودشه خودش تصمیم می گیره قطعا ایشونم مثل شما میدونه خیانت بده

در مورد پی نوشتم اگر وضعیت شوهر دوست ایشون اینگونه که است اسی میگه هرجای دنیا تا الانطلاق رو صادر کرده بودن و ایشون الان جدا شده بود و مجرد محسوب میشد در نتیجه خیانتی نبود مشکل قانون های قدیمی کشور خودمون هم هست و ….

حالا اون ک‌دوستته من چه خاکی تو سرم بریزم که نزدیکترین کس بهم طلاق گرفته چندوقته و فقط من فهمیدم که ...

اگر طلاق گرفته که مشکلی نیست . شما چرا اینقدر ناراحتی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اخه ازدواج که اشکالی نداره،اینکه پنهانی ازدواج کرده سخته هیچکس نمیدونه

با شما چه نسبتی داره ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .