من با ی نفر تازه بعد از مدتها آشتی کردم بعد برگشت بهم گفت ک برای زندگیت هدف داشته باش بعد منم گفتم هدف دارم و در تلاشم بخاطرش به طوری ک روزی ۵ ساعت بیش تر فرصت خواب ندارم
من بهش گفتم من هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود
چه بیشعور.بگو از نظر من این توضیح نبود.جواب سوالت یود...
بنطرت چرا این حرفو زد؟
من بهش گفتم من هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
جالبه من بهش گفتم هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود
جالبه من بهش گفتم هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکر ...
بنظرم اره.. بیشتر از این خودتو پیشش کوچیک نکن، البته بستگی به لحن گفتنش هم داره
نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
خب الان لحنش اصلا خوبم باشه چرا باید بگ نیاز به توضیح نبود ممکنه بخاطره این باشه ک من همیشه همه ...
دقیقا...