2777
2789

من با ی نفر تازه بعد از مدتها آشتی کردم بعد برگشت بهم گفت ک برای زندگیت هدف داشته باش بعد منم گفتم هدف دارم و در تلاشم بخاطرش به طوری ک روزی ۵ ساعت بیش تر فرصت خواب ندارم

اونم برگشت گفت نیاز به توضیح نبود

چرا این حرفو زد

شما بودین ناراحت نمی شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم بیخودیه  ولش کن

بنطرت چرا این حرفو زد؟

من بهش گفتم من هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود

یعنی چی این حرف؟

چه بیشعور.بگو از نظر من این توضیح نبود.جواب سوالت یود...

بنطرت چرا این حرفو زد؟

من بهش گفتم من هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود

بنظرت دیگ بهش پیام ندم؟

یعنی اینکه واسش بی اهمیتی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یعنی اینکه واسش بی اهمیتی

جالبه من بهش گفتم هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکردم و همیشه برام مهم بودی و هستی بعد اون برگشت گفت نیاز به توضیح نبود

بنظرت سرد شم؟

جالبه من بهش گفتم هدف دارم به طوری ک ۵ ساعت در طی روز بیش تر وقت خواب ندارم ولی هیچ وقت تو رو گم نکر ...

بنظرم اره.. بیشتر از این خودتو پیشش کوچیک نکن، البته بستگی به لحن گفتنش هم داره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه توصیفش اینه که یارو بیشعور تشریف داره و عقده ای

یه توصیفشم اینجوریه که انقدر تلاش میکنی که براشون آشکار و واضحع و توضیحم نمیدادی معلوم بود

ولی من نظرم رو بیشعوریشه خواسته اعتماد بنفستو بگیره که گرفت

🚫😁No Sign
بنظرم اره.. بیشتر از این خودتو پیشش کوچیک نکن، البته بستگی به لحن گفتنش هم داره

خب الان لحنش اصلا خوبم باشه چرا باید بگ نیاز به توضیح نبود

ممکنه بخاطره این باشه ک من همیشه همه چیز رو با جزئیات بهش میگم؟

ولی بنظرم اینا همه توجیحه

اگر دوست داشت منو هرگز این حرفو نمیزد

یه توصیفش اینه که یارو بیشعور تشریف داره و عقده ای یه توصیفشم اینجوریه که انقدر تلاش میکنی که بر ...

کجاش واضحه برای اون ک من تو زندگیم چشم انداز دارم؟

اگر واضح بود ک نمیگفت اینو

بنظرت ممکنه چون من همیشه همه چی رو با جزئیات تعریف میکنم اینو گفته باشه؟

بنظرت سرد شم باهاش؟

خب الان لحنش اصلا خوبم باشه چرا باید بگ نیاز به توضیح نبود ممکنه بخاطره این باشه ک من همیشه همه ...

دقیقا... 

کجاش واضحه برای اون ک من تو زندگیم چشم انداز دارم؟ اگر واضح بود ک نمیگفت اینو بنظرت ممکنه چو ...

عشق دلم

گلم

باید بهت این شوک وارد میشد

آدم بیخودیه واست تره هم خرد نمیکنه خودش خلاء داره ولی تو که اینجوری توضیح دادی جررر خورد از حسادت و زد تو برجکت

🚫😁No Sign
عشق دلم گلم باید بهت این شوک وارد میشد آدم بیخودیه واست تره هم خرد نمیکنه خودش خلاء داره ولی تو ک ...

میدونی من ترنسم و در حال تغییر جنسیت

فاز اکثر دخترا رو نمیفهمم ی کم پیچیده ن

اصلا موندم بعد تغییر جنسیت چطور میخوام با دخترا به عنوان ی پارتنر کنار بیام

الان من با این چیکار کنم؟

تروخدا بهم بگو

تو اگر جای این دختره بودی من چیکار میکردم رفتارت درست میشد