2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همه میگن شبیهید ولی من اصلا شباهت نمیبینم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 

من وشوهرم حتی شهرامون باهم فرق داره ولی شبیه همیم تقریبا

ولی خوب من با پسرعموپسرداییی.....اصلا همه چهره هامون فرق میکنه شبیه هم نیستیم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چرا

پسر خالمه و قیافه مامان و خاله ام کلا فرق داره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 

یه آقایی ته کوچمون زندگی میکنه بعد که پیاده میاد سر کوچه میبینمش چهره خاصی داره مثلا مثل نادر سلیمانی (بازیگره) عینکی هم هست. مدلشم جوریه که انگار ریش و سیبیل در نمیارن اون سبکی ها. بعد یه روز دیدم یکی کپییییی، یعنی برابر اصلش روسری مشکی ساده سر کرده کنارشه. هم قد هم بودن. زنش بود

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
اگه دو تا فامیل نزدیک بخوان با هم ازدواج کنن  ولی اصلا شبیه هم نباشن.... هیچ وقت قسمت هم نمیش ...

نه چه ربطی داره

اخه پس چرا همه زن و شوهرا شبیه همن؟

نه بابا همه شبیه هم نیستن درصد خیلی کمی شبیهن 

بیشتر اخلاق و رفتارشون به مرور زمان شبیه هم میشه