2777
2789

براش کار مژه انجام دادم چقدرم تشکر کرد وقت ترمیمم گرفت اولین بار بود اومد پیشم گفت نقد ندارم اپ ندارم برم بیرون برات میزنم 

چندساعت بعد بهش پیام دادم سلام عزیزم واریزتونو بزنید جواب نداد

زنگ زدم دیدم بلاکم کرده

با ی خط دیگه زنگ زدم گفتم چرا بلاک میکنی وقتی پول ندادی؟گفت مژه هام همششش ریخت گفتم پس از چشمت عکس بده ببینم گفت برو بابا نکبت نمیدم پولم نمیدم قطع کرد (دروغ میگفت ک هزینه رو نده) 

بهش واتساپ پیام دادم وویس دادم گفتم ازت شکایت میکنم بچتو داری با پول حروم بزرگ میکنی اونم مثل خودت دزد میشه

اخه از وقتی اومد هی از بچش تعریف میکرد ک اره مدرسه غیر انتفاعی میفرستم بچم خیلی باهوشه فلانه بیساره

چقدم از من تعریف میکرد چقدم خوش برخورد بود 😐

گفت بخاطر توهین ازت شکایت میکنم امشب راحت بخواب فردا حالتو میگیرم

گفتم قبلا برام همچین چیزی پیش اومد تا آخرش رفتم ک همچین دزدی رو ادب کنم 

اخه آدم انقد پرررروووووووووو مگه داریممممممم

من بخاطر پولش حرص نمیخورم بخاطر حس زرنگی ی آدم و وقیح بودن ی نفر انقد عصبی شدم 

توروخدا اگه پول ندارید اجبار نیست حتما خدمات زیبایی انجام بدید نون شب نیست ک واجب باشه بخداااا

ایشون از ظاهرش مشخص بود اوضاعش خوبه 

وقتی شیشه و حشیش و با هم میکشی🙄

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد ازینجور آدمای پرررو متنفرم

و چقد هم زیاد شدن متاسفانه

اون پول هم خوردن نداره عزیزم، یجوری پس میده که بدتره

ولی از حقت نگذر و پیگیر باش

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده

آرایشگاهی که من میرم قبل واریز پول هیچ خدماتی انجام نمیده باید زرنگ و قاطع باشی وگرنه کل عمرت به کل و دعوا میگذره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

ی روزم من رفتم سالن

بنده خدا میگفت یکی از صبح اومد

همه‌ی خدماتو با هم خواست

موهاشو رنگ کردیم بعد بوتاکس

مژه هاشو اکستنشن ، ابروها لیفت ، فیشال پوست

دم رفتن گفته همسرم پایینه میرم کارتو بگیرم و الفرار😐

فقط چندتا دونه عکس داشت ازش ک بخاطر اینکه خانم گفته بود همسرم راضی نیست عکسم جایی باشه صورتش نبود تو عکسا🤣

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..