2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ تا صلوات بفرست  سوره حمد با فک کردن ب نیتت بخون  برای شهدای اسلام هم یه صلوات بفرست&nb ...

برای منم بگیر

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12634249/خواهش-میکنم-بی-تفاوت-رد-نشین?postId=321214580

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

۵ تا صلوات بفرست  سوره حمد با فک کردن ب نیتت بخون  برای شهدای اسلام هم یه صلوات بفرست&nb ...

همشونو انجام دادم میشه واسه منم بگیری؟ واست صلوات می‌فرستم 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

برای منم بگیر

۱-   اگر طالب دولت و سعادت می باشید با نیروی تلاش و اراده و توکل برخدا به دنبالش بروید حتماً آنرا بدست می آورید زیرا انسانهای بسیاری با تحمل رنج و زحمت رموز آنرا کشف کرده اند مانند آن سالکی که راه عشق را قدح نیم منی محبت و رموز آنرا کشف کرده اند مانند آن سالکی که راه عشق را با قدح نیم منی محبت و رموز عالم شهادت کشف کرد پس بیا به قرآن کریم چنگ بزن و باایمان قوی ا زدرگاه ائمه اطهار درخواست کن که حتماً به خواسته ات می رسی زیرافضل و معرفت و عشق درایمان قوی است
۲-   ازطالع خود غیر از رندی و عشق و محبت چیزی مخواه زیرا کوکب ولادت شما ستاره زهره میباشد که بسیار سعد ونیکوست و شما می توانید موفق و پیروز شوید پس چرا تردید و دودلی را به خود راه م یدهید از همین امروز اقدام کنید که پیروزی از آن شماست برای پیشرفت از نیروی زیرکی بهره بگیرید
۳-   مثل انکه امروز ازدنده چپ بلند شده ای که پریشان هستی و حال عادی نداری و فکر می کنی دنیا به آخر رسیده است بلند شو و باتوکل و اراده قوی در راهی که سعادت و خوشبختی است گام بردار انسانهای با اراده جهان را درجام جم خود مشاهده می کنند
۴-   چون آدمی خوش قلب و مهربان هستی ممکن است در گارهایت تاخیر وری دهد که به نفع شماست اما به هرچه خواستی می رسی نگران نباش مژده ای دریافت خواهی کرد
۵-   سه فرزند درطالع داری که دومی بسیار موفق و پیروزخواهد شد اولی شما را آزار می دهد ولی آیته خوبی خواهد داشت
۶-   کسی از شما طلبکار خواهدشد او شخصی بسیار بدجنس میباشد پس سعی کنید آ[رین معامله اب او باشد مسافرت را توصیه می کنم و از مسافر خبری خوش دریافت میکنید
۷-   کسی میخواهد با همسر یا پدر شما شریک شودبه او بگویید دراین شراکت چندان سودی وجود ندارد پس بهتر است باشکیبایی و درایت بیشتر وارد عمل شود
۸-   ضررو زیان درکاری که شروع کرده ایدنمی باشد ولی آن اندازه نفع نیز وجود ندارد زیرا زمان را خوب انتخاب نکرده اید
هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
خوندم میشه بگیری

-   ویژگیهای جنابعالی عبارتند از پر تحرک پر تلاش پر کار صمیمی عاشق خانواده پول جمع کن مادی گرا کمک کن سخندان سخنران اهل کسب وسواسی پیله کن با استعداد دانا خردمند صبور ناقلا خوش تیپ خوش لباس اهل عطر
۲-   خواجه در بیتهای ۴-۵-۶ به ترتیب فرماید ( بجز ما خورقه پوشان دیگر همگی مست گذشتند اما بون اینه حرفی درباره یشان زده شود فوری از خاطره ها محو و فراموش شدند لیکن تنا ماییم که داستانمان در هر بازار و کوچه ای بررسر زبانهاست ) ( خرقه زهدی داشتم که بر عیبهای زیاد خود می کشیدم اما آن نیز به گرو و رهن باده و مزد رامشگر رفتو کمربند عیسوی خود پرستی من بر جای ماند و مرا رسوا کرد ) ( هر ساغر لعل فام می که در هنگام وصال از دست بلور مانند یار گرفتیم در روزگار فراق و هجران به اشک تبدیل شد و در چشم ما به خون آلوده ای مبدل گردید ) خود تفسیر کنید
۳-   جنابعالی سخت خود را گرفتار این نیت نمو ده اید درحالی که این نیت باید مقدماتش فراهم گردد و تمام جوانب کارش بررسی و اجرا شود آنگاه عملی گردد که آن شاء الله عملی می وشد ولی نیاز به زمان دارد
۴-   دلسرد نشوید بلکه با سرعت و قدرت اراده و وقت شناسی اقدام کنید زیرا رقیبان زیادی در کمین هستند
۵-   آنچه از دست داده اید بهتر از آن را به زودی به دست می آوردید به پدر و ماد رتوجه خاص داشته باشید زیرا آینده ای درخشان در انتظار شما میباشد و موفقیتهای بی شماری را به دست می آورید
۶-   بیمار شفا می یابد از سفر کدره فبرهای خوشی می رسد ۴ فرزند در طالع داردی و از ندگی خوبی برخوردارید که دیگران به شما حسادت می کنند پس مواظب باشید
هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
همشونو انجام دادم میشه واسه منم بگیری؟ واست صلوات می‌فرستم 

-   بی تابی و بی قراری جنابعالی موجب و سببی ندارد زیرا کار عشق و محبت انتظار و امید و نا امیدی است اگر انسان برای هر کاری پریشان گردد قدرت و سرعت عمل را از دست می دهد با اندکی واقع گرایی و تهیه مقدمات بهمراد خود می رسید و به زودی شاهد مقصود را در آغوش می گیرید چرا اینقدر روز و شب به فکر او هستید توکل بر خدا کنید زیرا این نیت دارای نشیب و فرازها و سختی هاست اگر قادر به انجام آن هستید اقدام کنید و گرنه صرف نظر نمایید اما این کار اب کوشش و اراده عملی است
۲-   خواجه در بیتهای ۷-۸-۹- به ترتیب فرماید ( لعل لب تو که ساقی ماست در روز آغاز یک جرعه از ساغر می به من داد که تا این زمان از مستی آن از خود بی خود هستم )( ای آنکه گفتی جان بده تا جانان آرام دلت باشد و آرامش خاطر بیابی جانم ار به او تسلیم کردم اما هنوز آرام و قرار ندارم )( حافظ داستان لبت لعل یار را با خامه نوشت از آن زمان تا هم اکنون آب زندگانی از فلمهای من روان می باشد و به سخن من جان می بخشد ) خود تفسیر کنید
۳-   به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعا و تذر خود را ادا کنید ه گشایش حاصل می شود اصولاً انسان برای مبازره و تلاش و تقوی آفریده شدهاست کوشش جنابعالی کار خود را خواهد کرد و به مرادتان می رسید پس تردید و وسواس نداشته باشید
۴-   اگر می خواهید در معاملهای سود ببرید سوره مبارکه الاسرای از آیه ده تا بیست را در ۷ شب متوالی با حضور قلب و معنی بخوانید و معجزه آن را ببینید لطف کنید دکتر عطاری کرمانی را هم دعا کنید .
میشه مال منم بگی ؟

انجام دادی؟

نه چیه بگو انجام بدم 

۵ تا صلوات بفرست 

سوره حمد با فک کردن ب نیتت بخون 

برای شهدای اسلام هم یه صلوات بفرست 

نیت کن بگو تا بگیرم