۱-سعی نیدا زافراد افیونی و ناباب دوری کنید که جز ضرر و زیان بهره ای ندارند آنان دا را رخود غزق بدبختی اند پس شما بهیچ وجه با آنان نشست و بر خاست نکنید زیرا شخصیت خودتان و آبروی خانوادگی شما اجازه چنین کاری را نمی دهند
۲-خواجه در بیتهای ۷-۸- می فرماید ( من چه رند خرابات و چه حافظ قرآن باشم چه بد و چه خوب هرچه هستم اهر و باطنم یکی است و اهل ریا و تزویر نیستم و ازاین هم کمترم و کسی ررا فریب نم یدهم ) ( سینه من با بار غم او مناسبت ندارد و میانشان خیلی فاصله است زیرا غم جانان چون کوه است ) خودتفسیر کنید
۳- مقدمات این نیت باید فراهم گردد و هنوز آماده نمی باشد لذا مقداری صب رو حوصله لازم است
۴-مسافر حالش خوبست ولی گره ای در کار ش است که به زودی برطرف می شود و خبرهای خوشی خواهدداد
۵-شخصی سفید روی موحنایی چاق و کوتاه قدبه زندگی شما حسادت دارد اسرار زندگی را با او درمیان مگذرایذ
۶- در ۱۵ شب آینده خوابی خواهید دید که آب را بر زمین زراعتی و باغ و بوستان جاری می کنید نشانه آنست که فرزندان شما به زودی ازدواج خواهند کرد و ملاقات مهمی در پیش دارید که بسیا رمفید خواهدبود
۷- از طریق امواج و اینترنت تبادل نظهرای فراوانی روی خواهد داد و چه بسا اتفاقاتی نیز بوقوع بپیوندد که جای تامل دارد
۸-تغییرات کلی را شاهد خواهید بود که شما از آن سود خواهید برد و خانواده مشا خوشحال خواهند شد