2777
2789
عنوان

خیانت و کتک کاری

409 بازدید | 15 پست

دیشب شوهرخالم و زنداداشش خالم با کتک فحش انداختن خونمون خالمم از دیشب فقط گریه میکرد

الانم بابابزرگم اومده خونمون با مامانم بحث کرده(زنداداش شوهر خالم میشه دخترخاله بابام)(رفته بودیم بیرون خالم باهامون بود زنداداشش شوهرخالم. خالم دید و معرف بود) بعد همه چی انداختن گردن مامانم مانیم قبل ازدواجشون میگفت که من کاری ندارم فقط یه معرفم بابابزرگم راضی بود با17سال اختلاف سن گذاشتش باهم ازدواج کردن

الانم قراره طلاق بگیرن زنداداشش شوهرخالم(همون دخترخاله بابام) خیانت خالم دیده(گوشی از خالم به طریقی گرفته) خیلی ببخشید ها ولی صحبتاشون جنسی بوده و کلیپم فرستاده شده سیم کارت خالمم پیش زنداداش شوهرشه کسی بجز اون از این ماجرا خبر نداره الان میگه  یا بدون مهریه و توافقی جداشن یا این مدارک به دادگاه میده

اینم بگم خالم پشتیبانی نداره با اینکه پدرش زنده اس 20سالشه اگه مهریه نگیره بعد طلاقشم زندگی خوبی نداره

(بگید جونه بعدش ازدواج کنه اینم نیس دیگ ازدواجی درکار نیس) 

اگرم مهریه بگیره میره دادگاه ابروخانواده میره

اینم بگم که خانواده شوهرش گفتن قبل ازدواج با شوهرش رابطه داشته(چون خونی موقع رابطه نداشته) 

الان سوال من اینه چیکار کنه

نظرات نشونش میدم

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بقیه دخالت نمیکردن شاید شوهرش ببخشش بخاطر زندگیش

شوهرش برا خیانتش نمیدونه اگر بفهمه ک خالم میکشه

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی
فقط ببخشید ب زن داداش شوهرش چه مربوطه که همچین میکنه

خالم همین میگه

این اقا هیچ اراده ای از خودش نداره کیخاد اب بخوره از زنداداشش اجازه میگیره

حواست هست که خالت خیانت کرده یجوری گفتی که انگار همه مقصرن جز خاله‌ت

نه اصلا 

ولی خالمم میگه زنداداش شوهرش خیلی دخالت کرده

خالم خاسته لباس بگیره شوهرش رفته از زنداداشش اجازه گرفته که بردش بازار

خالم همین میگه این اقا هیچ اراده ای از خودش نداره کیخاد اب بخوره از زنداداشش اجازه میگیره

نکنه با این زنداداشه سر و سری داره شوهر خالت میخواد اینو طلاق بدن خودش تک و تنها بمونه😕

شست باران همه ی کوچه خیابان ها را... پس چرا مانده غمت در دل بارانی من🍂
نه اصلا  ولی خالمم میگه زنداداش شوهرش خیلی دخالت کرده خالم خاسته لباس بگیره شوهرش رفته از زند ...

هررررر کاری هم بشه خیانت توجیهههه نمیشه زن داداشه اگه خالتو کتک هم میزده خاله‌ت حق همچین کثافت‌کاری نداشته. هزارتا دلیل هم الان بیاره خاله‌ت بازم کار کثیفش توجیه نمیشه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792