زمان دبیرستان که انتخاب رشته میکنیم و همینطور دوران کنکور سنمون کمه و تحت تاثیر جو هستیم. کاش توی این دوران همه یک راهنمای دلسوز و واقعی و باسواد و آگاه کنارشون داشته باشن و درست راهنماییشون کنن تا بعدا پشیمون نشن. پدر و مادرا هم ممکنه تحت تاثیر جو قرار بگیرن و چون ذوق دکتر و مهندس شدن بچه هاشون رو دارن اونا رو به بیراهه بکشونن.
بله راضیم به مرور باهاش کنار اومدم و علاقهمند شدم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه گرفتم مدرک ام رو باز از صفر شروع کردم البته تخصصی ها رو باید بخونم فقط یه چند روز دیگه امتحانات پایه دی رو باید بدم تنها درسی که توش یکم مشکل دارم ریاضی هست
دورس عمومی ام تطبیق خوردش زیر ۱۷ نبودن چون گفت نخون دیگه مجدد عمومی ها رو