2777
2789
عنوان

تصادف..💔

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 22 پست

توراه ک بودن .. صبح بوده نمدونم ساعت ۹یا ۱۰ الی ۱۱ بوده ....

بابا بزرگم همراه ۴ نفر ک داشتن میرفتن .. نمدونم این تریلی وامونده از کدوم گوری اومده ک میخواسته سبقت بگیره... 

بعدش اومده از ماشین پدر بزرگم ک سبقت بگیرهه.. ( تو جاده های بیرون از شهر دیدین ک جاده های خاکی باید دور بزنی این طرف جاده یک تپه خاکی هس..؟ ) 

این تریلی میخواسته سبقت بگیره بعد همزمانم جلوتر بابد دور میزده خوب تریلی بزرگه اون عقب رو نمتونه ببینه ...

در حین سبفت و دور زدن .. عقب تریلی به جلوی ماشین بابا بزرگم گبر میکنه ... 

ماشین کامل داشته میرفته زیر تریلی...!!

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

حالا تریلی واستاده یا رفتهههههه

خدا ازش نگذره در رفته تا دیده ماشین پرتاپ شده از تپه .. اینم گازو گرفته در رفته ...

همه دوربین ها رو نگاه کردیمم پیدا نشد ک نشد..🥲🥲

۲۰ درصد تقصیر پدر بزرگم بوده چون سرعتش کمی زیاددتر از جد معمول بوده و ۳۰ درصدم تقصیر جاده بوده چون کنار جاده ( نمدونم اسمشو چی هست اسمش ک کنار جاده ها میزارن تا ماشین پرت نشه پایین و... ) از اون ها نداشته ... 

۵۰ درصدم نقصیز تریلی بوده طبق دوربین و شاهد های صحنه و حرف های پلیس.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد پدر بزرگم ک دیده داره می‌ره زیر تریلی( رد تریلی روی ماشین هس..🫠) هرچی بوق میزده ک این تریلی نمیفمیده .. ( اخهه سرعتسش زیاددد بودهه سرعت تریلی...)چون ماشین پدر بزرگم به تریلی گیر کرده و هرچی ترمز میگرفته همیطوری داشته میرفته زیر تریلی.... گفته چکار کنم چکار نکنم.....

فرمون رو گرفته سمت راست.... 

از شانش بد یعنی بد تر از این نمشد...😭😭

دقیقا همونجا از اون حفاظ های جاده نبودهه و همینجاهم بک تپه بوده... 

با اون سرعتت از روی اون تپه رد میشن...

( مث فیلم نقی بود ک تصادف کردن ماشین پرواز کرد‌.🙃 دقیقا همین طوری سدد... فرض کن چقدر وحشناک...!! تو ماشینم حالا تنها ک نبوده زنس و مادر زنش و یکی از اقوام دورمون بودش ..)

خدا ازش نگذره در رفته تا دیده ماشین پرتاپ شده از تپه .. اینم گازو گرفته در رفته ... همه دوربین ها ر ...

انشاالله خدا زود شفاش بده

پارسال شوهر منم همچین بلایی سرش اومد البته کامیون بود 

ماشین که از چهار طرف له شد ولی چون پول نداشتیم نو بخریم همونو تعمیر کردیم یه کم بیمه داد یه کمم خودمون🤣🤣🤣🤣 

خدا روشکر شوهر من چیزیش نشد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
فک کنم کسی نیس ک گوش بده نه..💔

نه عزیزم کاری پیش اومد رفتم الان اومدم خوندم 

ای بابااا وقتی قسمت نبود چقدر اصرار داشت که بره پدربزرگتون 🥺🥺 ان شا الله خدا خودش کمک میکنه حالشون خوب میشه 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
نه عزیزم کاری پیش اومد رفتم الان اومدم خوندم  ای بابااا وقتی قسمت نبود چقدر اصرار داشت که بره ...

ممنونم انشالله..🥲