2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست
مادرتون که نمیخواد با ایشون زندگی کنه، خودت مهمی

تازه مادرم یجورایی تهدید هم میکنه ک اگه اقات اومد گفت نباید کار کنی همش تو خونه ک نمیشه بمونی بگیم نرو بیرون اینا 

مادرم اصلا قانع نمیشه هرچی بهش میگم میگه اون دقدقه خونه اینا نداره دیگه هرچی کار کنه برا خودتون ماشی ...

بعدا به مشکل میخورین 

منم 19 سالمه خواستگارام تهش 4سال بزرگتر بودن من میگفتم هم سنم کمه هم خیلی بزرگتر از منن

تتلو میگه: در عالم هستی ، من وجود ندارد !! ما تنها ما می‌شناسیم...     خلاااص👑      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور خیلی نگرانم منم  بعد خانوادم جوریین اخه خیلی مقیدن

شما بیست سال و رد کنی متوجه حرف من میشی .ن اختلاف سنی برات بعد ها قایل هضمه ن این ک زود ازدواج کردی 

مقید منظورت ب چی هستن؟

شما بیست سال و رد کنی متوجه حرف من میشی .ن اختلاف سنی برات بعد ها قایل هضمه ن این ک زود ازدواج کردی& ...

مقید اینکه نمیذارن دختر کار کنه همش دختر باید تو خونه باشه ما همه وی بت میدیم پول لباس هرچی ولی تو توخونه بمون میگن شوهر کن حداقل با سیاست میتونی اینارو هرجور دلت میخواد برا خودت کنی

مادرتو راضی کن خیلی برات زوده همم خیلی اختلاف سنی دارین 

میگن مپقعیت خوبیه چند بار قراره از این موقعیتها بیاد شلید اومد ولی ن خونه داره ن ماشین همش پولاتون میره برا اینا همش مستاجری ولی این نه 

مقید اینکه نمیذارن دختر کار کنه همش دختر باید تو خونه باشه ما همه وی بت میدیم پول لباس هرچی ولی تو ت ...

خودت از پس زندگی می تونی بربیای؟ نمیتونی نظر خانواده رو عوض کنی ک مستقل شی؟ 

بنظرت این پسر آدم امنی هست؟

میگن مپقعیت خوبیه چند بار قراره از این موقعیتها بیاد شلید اومد ولی ن خونه داره ن ماشین همش پولاتون م ...

خودت دوسش داری؟ 

از پس زندگی میتونی بر بیای؟ 

تتلو میگه: در عالم هستی ، من وجود ندارد !! ما تنها ما می‌شناسیم...     خلاااص👑      
خودت از پس زندگی می تونی بربیای؟ نمیتونی نظر خانواده رو عوض کنی ک مستقل شی؟  بنظرت این پسر آدم ...

پرس جو کردیم همه میگن چشم بسته وصلت کنین 

خودشم خیلی باحیاس و رفیقایی ک قبلا باهاش رفاقت داشتن هم پرسیدیم میگن خیلی خوبن 

دیگ همه چی ک با هم نیس شاید یکی دیگ قد بلند باشه کارش خوب نباشه یا خونه نداشته باشه  اگ ب دلت ...

اینم هستش درست ولی هنوز حرف نزدیم زیاد فقط یبار حرف زدیم فقط درحد دیدن همدیگه

پرس جو کردیم همه میگن چشم بسته وصلت کنین  خودشم خیلی باحیاس و رفیقایی ک قبلا باهاش رفاقت ...

عزیزم من خواستگار آخریم هم همه تعریف می کردن فلانه خیلییییی خوبهههه .نمونه شو دیدیم الحمدالله با اون اخلاقش و رفتار های زشتش .شریک زندگیباید متوجه شع .ن‌دوست آشنای اون آقا پسر .معلومه ازش تعریف می کنن .چشم و گوش من با این آقای نسبتا محترم باز شد ک هر آدمی ک تعریف میکنن خوبه .خوب نیست