2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من دیروز مردم یه دعا نویسی اومد نجاتم داد

اره جون عمت🤣

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برنامه زندگی پس از زندگی بود دیگه ...واقعا عالی بود دم آقای عباس موزون گرم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

ببین فقط تجربه مرگ آقای حامد تهماسبی و ببین خیلی خیلی شگفت انگیز ..بزن گوگل فیلمش و ببین

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من اعتقادم به روح رو از دست دادم.اگه کسی بیاد که بدونم راست میگه و قانعم کنه ممنون میشم.برنامه عباس ...

یکی از دلایلاش رویای صادقانه هست 

گاهی خوابی رو میبینی و بعد مدتی عینا در بیداری اتفاق میوفته !! چون روحت قبلا در زمان سفر کرده بود و وقوع اون رو دیده.....

من اعتقادم به روح رو از دست دادم.اگه کسی بیاد که بدونم راست میگه و قانعم کنه ممنون میشم.برنامه عباس ...

اتفاقا من یکی برنامه مربوط به آقا حامد طهماسبی و دیدم با اون صورت داغونش واینکه چقد تغییر کرده و همین الان مشهد لباس فروشی داره،هیچ شکی ندارم بهش پول چی اینطور باشه صورتشم باید گریم می‌بود ...همه برنامه هاش یه طرف این یه طرف ...بعدشم دیگه اگه هرچیزی دروغ باشه قرآنم دروغه ..یکبار بشین با معنی بخون ببین چقدر واضح خدا باهات حرف میزنه ..حتی یه جا گفته من هر شب روحتون میگیرم و برمیگردونم همین خوابایی که میبینیم یه نمونه ش تو یه مکان دیگه جای دیگه یوقتا بیدار میشیم چشامون پر اشک  اون روح ماست خودمون اونجا نبودیم خودم برام پیش اومده ...البته اگه به قرآنم  معتقد نیستی پس هر کارم کنی بیفایده س ...

یکی از دلایلاش رویای صادقانه هست  گاهی خوابی رو میبینی و بعد مدتی عینا در بیداری اتفاق میوفته ...

تاثیر گذار نبود.اینا به نظرم فرضیه هایی هست که نمیشه اثباتشون کرد.تنها چیزی که تا حدودی متقاعدم میکنه اینه که بعضی ها میگن موقع عمل یا سانحه ای که برامون اتفاق افتاده از زاویه ای در گوشه خودم رو میدیدم اگه راست بگن این میتونه وجود روح رو اثبات کنه.البته باز بعضیها اعتقاد دارن که این از جنس آگاهی است والبته آگاهی هم که باشه باز چیزی مستقل از جسم رو اثبات میکنه.

اتفاقا من یکی برنامه مربوط به آقا حامد طهماسبی و دیدم با اون صورت داغونش واینکه چقد تغییر کرده و همی ...

باز اینها فرضیه است.البته اون برنامه رو یادمه.خیلی عالی بود.که طرف با دوچرخه بوده بعد میگفت یکی اومد کوله پشتیم رو دزدید .اونو میگید شما؟ 

اتفاقا من برخلاف این حرفم به قرآن بسیار معتقد هستم مخصوصا سوره ی یس که میدونی در مورد زنده شدن مرده ها و اینا هم هست اما نمیدونم از زمانی که پدرم فوت شد اعتقادم به روح رو از دست دادم

باز اینها فرضیه است.البته اون برنامه رو یادمه.خیلی عالی بود.که طرف با دوچرخه بوده بعد میگفت یکی اومد ...

آره عزیزم همونو میگم..شماهم حق دارید ازاول که انسان خلق شده تابه الان همیشه شک و شبهه بوده،خیلیا وجود خدارو هم انکار می‌کنن نعوذ بالله حتی وجودآقا امام زمان عجل الله..اما یک روز هممون به واقعیت همه چیز پی می‌بریم  إن شاء الله که خدا ازمون راضی باشه و از صالحان باشیم