2777
2789
عنوان

لطفااا بیاید

33 بازدید | 4 پست

من دیروز که رفتم دکتر روانپزشک بعضی چیزارو پنهان کردم ولی امروز باز حالم بد شد و مجبور شدم بگم نگفتم که فردا هم باید برم مشکلم اینه اصلا معلوم نیست چمه یه لحظه شادم میرقصم خوشحالم یه دفعه میفتم گریه نا امیدم ترس از آینده دارم برادر خیلی مو دوست داره کافیه عصبانی شه سرم میگم این از من بدش میاد باهام لجه میخواد گولم بزنه بدبختم کنه پدرم باهام مهربونه یه دفعه سر یه تذکر ازش بدم میاد یا مامانم عصبی میشم حرص میگیرتم میخام خودکشی کنم به حدی میلرزم و موهامو میکندم و چند بار زدم تو گوش مامانم شبا بیدارم گریه میکنم تو مسائل دینی مشکل دارم یه بار مذهبی میشم یه هیچ اعتقادی ندارم به همه شک دارم فکر میکنم همه گولم میزنن اینا علائم دوقطبی بودنه؟فردا باید برم بگم خیلی ترس دارم میترسم بستری کمه امسالم کنکور دارم بدبختیم کم بود ۴ نوع دارو نوشت حالا دوباره برم چقدر مینویسه 

در مورد این چیزا بنظرم نیا اینجا بگو چون ادما دلشون برات نسوخته ک کمکت کنن واقعا و ممکنه حتی ناخواسته چیزی 

از روی بی تجربگی بگن و حالتو بدتر کنن . تو ک رفتی پیش دکتر پس نیاز نیس از مردم نظر بگیری که چه بیماری داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد این چیزا بنظرم نیا اینجا بگو چون ادما دلشون برات نسوخته ک کمکت کنن واقعا و ممکنه حتی ناخواست ...

دکتر رفتم فقط نگرانم فردا برم نوبت گرفتم فقط میترسم بستری کنن من امسال دوازدهممم نگرانم

دکتر رفتم فقط نگرانم فردا برم نوبت گرفتم فقط میترسم بستری کنن من امسال دوازدهممم نگرانم

نگران نباش عزیزم 

بستری نمیکنن الکی که نیست 

اپل سعی میکنن درمان بشی 

بعدم نگران مدرسه نباش حالت خیلیییی مهمتره خیلی

تو که حالت بد باشه و ایطوری ک میگی باشی نمیتونی زیاد به نتیجه دلخواهت برسی پس بهتره اول حالت خوب شه