2777
2789
عنوان

نماز باطل کننده سحر حضرت فاطمه

1884 بازدید | 19 پست

برای من طلسم سنگینی بستن.هرکاری کردم مشکلم برطرف بشه نشد.اطرافبان بخصوص مادرم بشدت اذیتم میکند خواستگار کم بیش دارند اما فقط میان میروند.حتی کسایی که از خودم سطح پایین تر هستند.نماز حضرت فاطمه را ۱۴ روز خواندن اصلا اثری نداشت.هروز سوره بقره را میخوانم تاثیر نداشت.فقط یکبار سوره بقره و جن و یاسین و... در خانه پخش کردم شبش خواب بد دیدم و صبح دست راستم و سمت راستم جای چنگ بود و سمت مخالف بدنم به اندازه سکه کبودی

کسی تجربه از نماز حضرت فاطمه داره تو خدا راست بگید من خواندم تاثیر نداشت 

لایک

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بعضیا باطل میشه و بعضیا ن من هرکاری کردم باطل نشد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا باطل میشه و بعضیا ن من هرکاری کردم باطل نشد

پس چیکار‌کردید؟؟

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
پس چیکار‌کردید؟؟

هیچی همینجور موندم اعتقاد مذهبیمو ازدست دادم دیگه به هیچی اعتقاد ندارم ازبس ازخدا خواستم کمکم کنه و نکرد خوب دل دشمنامو شاد کرد خوبب

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

نماز باطل السحر نیس. تو مفاتیح به نماز حضرت فاطمه مشهوره. خوندنش هم یه کم سخت و طولانیه. من حالم خوب نبود از نظر روحی. خوندم و گریه کردم و گفتم خودت کمکم کن. یهو یه چیزی دستم بود(که کسی بهم داده بود وحس خوبی نداشتم بهش)گم شد!

اوضاعمم بهتر شد، خواب پریشانم ندیدم. اوضاع خوب شد دیگه

البته بستگی به اعتقاد خودت داره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

عزیزم اصلا پیش دعا نویس نرییی

سعی کن با همین چیزا رفعش کنی .. مقابله کن نماز بخون ..دعا توسل .. زیارت عاشورا 

و همین امشب که شهادت حضرت زهراست نیتت همین باشه که از دست این چیزا خلاص بشی .. 

نمازتم ترک نکن بزورم شده بخون هر روز 

-

ببین قلیاب از عطاری بگیر  و با سرکه بجوشون  غروب روز چهارشنبه قبل از اذان اونو جلوی در خونه (هم در خونه هم دری ک ب کوچه یا خیابونتون باز میشه ) و همه گوشه های خونه ب جز حمام و دستشویی بریز و هر ۴۰روز تکرار کن 

جواب میگیری 

انواع چله هارو گرفتم هربار چله میگیرم رفتار مادرم بدتر میشه.البته میدونم کی طلسم کردی زن عموم هست که دوست جان جانی مادرم هست.

راه ازدواجم بسته است واقعا دارم عذاب میکشم.

۴۴سال

چون هرکی اومد خواستگاراومد علارقم ظاهر خوب تحصیل کار خوب میروند.خوابها جنسی و ترسناک میبینم در کارهام به مشکل خیلی میخورم.مادرم بشدت رفتارش بداست.بفهمه کسی مسخره ام کرده باهاش خوب میشه من اذیت بشم.انواع مریضی دارم.سه سال پیش یهو تو خیابان بهوش شدم بردن بیمارستان رگ سرم پاره شد رفتم کما.دکترها علتشو ندانستن چرا رگ سرم پاره شده.غده هم دارم.وقتی سوره بقره را در خانه پخش کردم فردا صبحش بدنم جای چنگ و کبودز بوده.بختکم زیاد دارم.وقتی تنهام کسی حس میکنم کنارمه اذیتم میکنه.خیلی چیزها هست سرتان را درد می اورم

دیگه از من ازدواج گذشت ارزوهام رفت زیر خاک اما مادرم خیلی اذیتم میکنه

زن عموم که طلسم برام بسته وقتی ۱۳سالم بود یه دسته موهامو کند گذاشت کیفش.

یه دختر همسن من داره.یادمه بچه بودم همه میگفتند فاطمه خیلی زیباست اما کسی به دخترش توجه نمیکرد