2777
2789

پیام دادم دکترش پسرجوونی بود بعد مشخصات راگفتم گفت عکستو بده ببینم منم گفتم خدانگهدار دوباره پیام داد گفت چراناراحت شدی میخوام ببینم چه شکلی هستی گفت دنبال یه منشی خوب هستم که به من برسه خیلی زر زد بلاکش کردم یه بارم چندسال پیش رفتم برای منشی مطب زیبایی تونارمک دکتره ۵۰ سالش بود داشت باهام مصاحبه میکرد دیدم صندلیش آورد تودهنم بعد پاشوازقصد زدمیزد به پام پامو کشیدم واقعا چرااینجوری شده بخاطر این چیزا چندسال بیکارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی باید بگم جامعه هرزه پسند 🙂 

دوستم رفته بود کافه باریستا بشه خیلی مهارت داره قیافه و تیپشم خوب اما ردش کردن چون گفتن باید بیشتر به خودت برسی و اینا 

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 

چوس تومن میدم دیگه انتظار دارن همه جور خدماتی بخاطر اون چوس تومن دریافت کنن هم کار بکشه هم خوش برخورد باشه خوش اخلاق باشه خوش پوش باشه بهم بده بعد چقدر  با حقوق زیر ۱۰

دیوار کلا جای سالمی نیست اونجا آگهی نزار

حضوری دنبال کار بگردی کمتر همچین مزاحمتایی پیش میاد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤