2789
عنوان

توده سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
ببینید اصلا ترس نئاره که . خداروشکر سینه درمان داره نگران نباشید احتمالا یه کیست معمولی یا شاید اصلا ...

انشالله.

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جواب ازمایش بفرستم اینجا شما میتونید یه تفسیر کنید

انشالله خدا ب مادرتون سلامتی بده

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
چیری نیست نترس ببرش سونو یا معاینه

انشالله خدا سلامتی بهتون بده

خیلی چیزا منفیه و فقط ki بالاست که اونم نمیشه گفت الان خطره گلم  بابد دکتر بررسی بکنه

مثلا تازه عروسم . قراره شب یلدا برام مهمونی بگیرن. انقد نگرانی دارم دارم میمیرم بخدا . مامانمم همش گریه و زاری میکنه

یعنی چی؟

دقیق نمیدونم گل فکر کنم این مشخص میکنه مثا چند درصد سلول ها دبگیری دارن 

ولی خوب نمیشه سریع گفت الان خطرناکه باید دکتر ببینه هنوز

پیش دکتر نبردید؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مثلا تازه عروسم . قراره شب یلدا برام مهمونی بگیرن. انقد نگرانی دارم دارم میمیرم بخدا . مامانمم همش گ ...

ان شااله که خوشبخت بشی گلم

نه بابا گریه و زاری برای چی

اخه 

الان اینقدر همه چیز پیشرفت کرده که اگه خدایی نکرده چیزی هم باشه زود بفهمن درمان میشه

الکی بگو نترسه

تازه این که چیزی نیست 

هنوز مشخص نشده اصلا

خب الان که گفتید منفی یعنی خیلی خطر نداره؟ دکترش چهارشنبه میاد لعنتی    

نه موارد بالا منفی بودن 

نترس

اکشال نداره اینقدر الکی فکر و خیال نکنید 

همه چیز که قرار نیست خطرناک باشه