2789
عنوان

توده سینه

286 بازدید | 43 پست

سلام خانوما. 

مادرم نزدیک یائسگیشون هست. سینه مادرم یه کیست بزرگ در اورد. برد که نشون بده اب داخلش کشیدن دادن ازمایش گفتن کیست. سونو و مامو هم داد گفتن کیست. دکترش عوض کرد گفت نمونه بده نمونه که داد گفت ی توده هم داری. ممکن این توده بخاطر پریود نشدنش باشه و با پریود شدن محو بشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی در اطراف شما این مشکل داشته؟

من خودم کیست سینه داشتم گلم اما خوش خیم بود فیبرو آدنوم ولی چون بزرگ بود برداشتمش الانم مشکلی ندارم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خانما یه سوال

الان دیدم بالای سینه سمت چپ دخترم ۱۵ سالشه .استخون داره اندازه یه گردو .از چیه؟؟؟

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
مادر من توو نمونه دوم گفتن توده هم داره اخه

خوب از منم توده خوش خیم فیبرو آدنوم بود

نگران نباش همه چیز که بد خیم نیست 

بذارید جوابش بیاد 

ان شالله که چیزی نیستش 

گلم

عزیزم

خانما یه سوال الان دیدم بالای سینه سمت چپ دخترم ۱۵ سالشه .استخون داره اندازه یه گردو .از چیه؟؟؟

وسط سینه نیست سمت چپش استخون زده بیرون

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
باید یه مامو ببرید

یعنی عکس؟؟

تو رو خدا دعا کنید چیزی نباشه .دست پام لرز افتاد

تو رو خدا دعا کنید چیزی نباشه .دست پام لرز افتاد

ببینید اصلا ترس نئاره که . خداروشکر سینه درمان داره نگران نباشید احتمالا یه کیست معمولی یا شاید اصلا اونم نباشه . ببرید مامو گرافی

خانما یه سوال الان دیدم بالای سینه سمت چپ دخترم ۱۵ سالشه .استخون داره اندازه یه گردو .از چیه؟؟؟

چیری نیست نترس ببرش سونو یا معاینه