2777
2789
عنوان

شوهرم واسم گوشی. نخرید

299 بازدید | 20 پست

سلام اینجا رسمه ک تو عقد گوشی می‌خرن برا دختر چه داشته باشع چ نه

برام نخریدو گوشی من قدیمیه مدل پایین میبینم همه دوستام شوهراشون گرفتن ناراحت میشم

بهش میگم اگ زن دیگه ایم میگرفتی همین بساط بود گفت نه برا اون میگرفتم

بحث گوشی نیستا ناراحتم کرد گفت اره میگرفتم 

آیا با این حرفاش آدم میدونه دوستم داره یا نه 

الان حمله نکنید بهم 😂😂ک درکش کنم یا نه پول داشت دوران عقد میگرفتا😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حرف اشتباه زدید 

همسرتون هم اشتباه تر پاسخ دادن 

این حرفارو وارد زندگی نکنید که اگر فلانی بود چی!

خودتون دارید میدون میدید به طرف مقابل 

و اوکی الان نخریدن علاقه رو با یه گوشی نمیشه سنجید که 

انقدر زندگی رو سخت نگیرید و اهمیت ندید

قرار نیست همیشه طبق رسم همه چیز پیش بره 

سال اینده هم میشه گوشی رو خرید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالا یه تیکه ایم انداخته ول کن بابا 

از الانم رسم و روسومات رو بریز دور چیزیم به زور نخواه 

اگه دیدی داشت با زبون خوش بهش بگو اگه نه ول کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الان نداره 

خب دیگه!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خوش بحال دخترای اطرافتون ،،،،،،

حالا اون شوهر من بود می‌گفت بابات این همه سال برات نتوانسته و نخریده یه گوشی  ،،،

پس از من که هنوز از راه نرسیده ام چه انتظار و توقعی داری ؟؟؟فقط منتظربودی شوهر کنی تا گوشی بخری ،،،

شما حرف اشتباه زدید  همسرتون هم اشتباه تر پاسخ دادن  این حرفارو وارد زندگی نکنید که اگر ...

ن آخه قول داده بود بعد عروسی میخرم 

الانم میگم میگع فکر گوشی رو از سرت بیرون کن پول ندارم

گفتم آخه گوشیم قدیمیه تازگیا داره خراب میشه هنگ میکنه و نیاز ب تعمید داره میگه گوشی ک بره تعمیر بدهم میشه حالا اگ خراب شد چند مدت بدون گوشی بمون یا ی گوشی ساده میدم دستت منظور نوکیا دکمه ای

آدم حرصش میگیره 

گفتم فردا پس فردا رفتی جایی باهات کار داشتم همیشه برم در خونه همسایه بهت زنگ بزنم دیگه چیزی نگفت این شوهرم جدیه ی تصمیمی بگیره تا قیامت همونه😑😑

نمیخوام خودم بخرم اصلا پولم کجا بود وظیفه خودشه بخره

ن آخه قول داده بود بعد عروسی میخرم  الانم میگم میگع فکر گوشی رو از سرت بیرون کن پول ندارم گفت ...

راهش اینه صبررکنید

حالا یه تیکه ایم انداخته ول کن بابا  از الانم رسم و روسومات رو بریز دور چیزیم به زور نخواه&nbs ...

والا با زبون خوش میگم میگم ک اینو بفروشیم یکم بزار روش بریم خوبشو می‌خریم دادووبیداد میکنه دیگه چی میخوای 

خوش بحال دخترای اطرافتون ،،،،،، حالا اون شوهر من بود می‌گفت بابات این همه سال برات نتوانسته و نخ ...

اره والا هی میگن با پوزخند شوهرت برا گوشی نگرفت الکی میگم خودم نمیخوام فعلا اینو دارم 

نمیدونن دارم ناراحت میشم