2777
2789
عنوان

شوهرم واسم گوشی. نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 20 پست
والا با زبون خوش میگم میگم ک اینو بفروشیم یکم بزار روش بریم خوبشو می‌خریم دادووبیداد میکنه دیگه چی م ...

ببین اوایل زندگی این حرفا هست این کم و کاستیا هست 

مهم اینه تو قلقلشو پیدا کنی و دستت بگیری 

اونوقته که ادامه زندگی راحت تره 

من بعد سه سال تازه کم کم همسرم داره به دل من میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ببین اوایل زندگی این حرفا هست این کم و کاستیا هست  مهم اینه تو قلقلشو پیدا کنی و دستت بگیری&nb ...

چجوری

لباسو شاید راضی بشه و طلا ک با دل خوش گفتم قبول کرد گفت کار خوب برم چشم ولی اصلا با گوشی راضی نمیشه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رسم جالبی!کاش میگفتی کجا هستی

تو دوران عقد که شوهر وظیفه داره خرج کنه اما شما که میگی گوشیت قدیمیه و خوب نیست یعنی از قبل عقدتونم همین گوشی رو داشتی

مردی که میبینه خانواده دختر تو دوران مجردی براش یه گوشی خوب نخریدن خودش رو ملزم نمیکنه بهترین هارو فراهم کنه

چجوری لباسو شاید راضی بشه و طلا ک با دل خوش گفتم قبول کرد گفت کار خوب برم چشم ولی اصلا با گوشی راضی ...

کم کم دستت میاد تازه اول راهی 

خب همه شوهرا که کامل نیستن 

شوهر شماهم تنها بدیش همینه پس ببخش به تموم خوبیاش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چه رسم جالبی!کاش میگفتی کجا هستی تو دوران عقد که شوهر وظیفه داره خرج کنه اما شما که میگی گوشیت قدیم ...

بله قبل عقد همی گوشیم بود اون موقع تازه گرفته بودم مد بود

الان ۴سال گذشته از اون ماجرا خراب شده مدل پایین 

بله قبل عقد همی گوشیم بود اون موقع تازه گرفته بودم مد بود الان ۴سال گذشته از اون ماجرا خراب شده مدل ...

پس حق با شماست من فکر کردم تازه عقد کردین.و وظیفه ایشونه تهیه کنه💞

حالا اگه برای مسائل دیگه کم نمیذاره برای اینم یکم بهش فرصت بده شاید شرایط مالیش الان مناسب نباشه.البته همیشه اون مدل گوشی ای که دوست داری رو بهش بگو تا بدونه.