2777
2789
عنوان

تجربه‌ی من از تتوی خط چشم👀

132 بازدید | 7 پست

سلام دوستان♡

اولش ی پماد هست حالت ژل داره روی پلک بالا قرار میدن ...ینی ۴۰ دقیقه باید چشماتون بسته باشه حتی بیشتر تا زمانیکه خود آرایشگر پاک نکرده باید بمونه ...که هر ۲۰ دقیقه ی بار ژلو میزارن

بعدش اول تتوی مد نظرتونو با ی رنگ میکشن طبع دلتون که بود شروع میکنن به تتوی کردنش...دردش واقعا زیاده به خصوص بن مژه‌ی پلک پایین...انگار سوزن بیش از ۱۰۰ مرتبه میره داخل پوست پلکتون ...)با وجود بی حسی واقعا درد داشت(

چشماتون بعدش ورم میکنه ...تا ۳ روز نباید بری حموم*پس قبلش حموم کنین*و هر ی کوچولو پماد آ چشمی اگه اشتباه نکنم سر گوش پاک کن بزارین و بمالین روی تتوی خط چشمتون

من سری اول تتوی خط چشمم خیلی کوچیک شد دفعه‌ی دوم*ی ماه بعد باید برای ترمیم برید*گفتم که پهن تر و کشیده تر باشه ...

بن مژه به نظرم دردش خیلی بیشتر بود...

سری اول فقط خط چشم پلک بالا ۴۰۰

سری دوم ترمیم+بن مژه‌ی پلک پایین ۱۵۰

اگه دوست دارین خط چشمتون سیاه باشه زاغتر باشه به آرایشگر بگین

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

میشه از چشمات عکس بزاری ببینیم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ورم داره🥺

اها خب پس هیچی ..مبارکت باشه گلم❤️

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /