tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 عنوان ای یو دی 446 بازدید | 40 پست سلام خانما تقریبا سه ماه ایودی گذاشتم همه ش خونریزی دارم دکترم قرص دادگفت سه روزه باید قطع شه قطع شد ولی روز سوم باز خونریزی کردم چ کنم کسی تجربه داشته واقعا خسته شدم 1402/09/26 | 07:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93198 در بیار بندازش جلو سگ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 در بیار بندازش جلو سگ چرا اخه جنس خوب گذاشتم بخدا دکترم گفت اگقطع نشد باید در بیاری من نمیخوام دربیارمش واقعا نمیخوام باردار شم
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 هورموناتم بهم میزنه تازگیا جوش نمیزنی؟ باسنم فقط پر جوش شده
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 هرکی گذاشته خونریزی داره .خیلی بدرد نخور در بیار بابا سه ماه و نیم کدارم شوهرم ک عصبی شده و هرطور شده رابطه میخواد منم میترسم در بیارم ن میتونم قرص بخورم ن امپول بزنم شوهرمم مخالف با کاندوم
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 از همونه وااای جبد حالم گرفته شد بعد تو چاقی هم اثر داره
برگتلند عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1378 سه ماه و نیم کدارم شوهرم ک عصبی شده و هرطور شده رابطه میخواد منم میترسم در بیارم ن میتونم قرص ... جلوگیری طبیعی نمیتونین انجام بدین ؟
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 جلوگیری طبیعی نمیتونین انجام بدین ؟ اصلا انجام نمیده بحث داریم سر همین موضوع اصلا راضی نیست ب اینکار
برگتلند عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1378 وااای جبد حالم گرفته شد بعد تو چاقی هم اثر داره چاقی ونمیدونم ولی من خالم گذاشته بود داغونش کرد همش خونریزی همش خونریزی همشم جوشای گنده گنده میزد فهمید ازاونه رفت در آورد راحت شد
tiyaraaa مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 144 چاقی ونمیدونم ولی من خالم گذاشته بود داغونش کرد همش خونریزی همش خونریزی همشم جوشای گنده گنده میزد فه ... مجبورم امروز در بیارمش پس مرسی عزیزم
برگتلند عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 1378 اصلا انجام نمیده بحث داریم سر همین موضوع اصلا راضی نیست ب اینکار چقدر بد نمیشه که تو همش آسیب ببینی بهش بگو تو یکم از لذتت کم کن دارم اذیت میشم .قرص هم ضرره همش بخوری