2777
2789
عنوان

ای یو دی

446 بازدید | 40 پست

سلام خانما تقریبا سه ماه ایودی گذاشتم همه ش خونریزی دارم دکترم قرص داد‌گفت سه روزه باید قطع شه قطع شد ولی روز سوم باز خونریزی کردم چ کنم کسی تجربه داشته واقعا خسته شدم 

در بیار بندازش جلو سگ 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هرکی گذاشته خونریزی داره .خیلی بدرد نخور در بیار بابا

سه ماه و نیم ک‌دارم شوهرم ک عصبی شده و هرطور شده رابطه میخواد  منم میترسم در بیارم ن میتونم قرص بخورم ن امپول بزنم شوهرمم مخالف با کاندوم 

وااای ج‌بد حالم گرفته شد  بعد تو چاقی هم اثر داره

چاقی ونمیدونم ولی من خالم گذاشته بود داغونش کرد همش خونریزی همش خونریزی همشم جوشای گنده گنده میزد فهمید ازاونه رفت در آورد راحت شد