2777
2789
عنوان

ای یو دی

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 40 پست
عمرا انجام بده با اینکه سه تا بچه داریم پشت سر همین  ب خاطر همین سه ماه و نیم صبر کردم هی میگم ...

سه تا بچه داری هیچ جلوگیری‌ نمیکنه 😱😱😱😱😱مگه ببخشید عقل نداره ؟ بچه چهارم میخواد؟ برو دربیار ای یو دی میرنا بزار اون خون‌ریزی ندارن ولی گرونه یه تیکه طلا بفروش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نه بابا من شش ساله دارم نه چاق می‌کنه نه جوش درمیاری،یه ذره مس هست دیگه چطور می‌تونه باعث جوش با چاق ...

من مسی نذاشتم‌هورمونی گذاشتم گفتن بهتره اما اشتباه کردم باید مسی میذاشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه تا بچه داری هیچ جلوگیری‌ نمیکنه 😱😱😱😱😱مگه ببخشید عقل نداره ؟ بچه چهارم میخواد؟ برو دربیار ای ...

گذاشتم‌اتفاقا میرنا گذاشتم هورمونی هست گفتن بهتره ولی خونریزی شدید دارم دکتر گفت بهت نساخته دیواره رحمت خیلی ضعیف هست

وای عزیزم چقد گناه داری  بگو بیا منطقی باشیم بالاخره یه راهی پیدا کنیم اینجوری که تو همش حامله ...

بخدا روحیه ندارم‌افسرده شدم ۵ سال ازدواج‌کردم‌یا درحال شیر دادن بودم یا حاملگی واقعا خسته شدم 

بخدا روحیه ندارم‌افسرده شدم ۵ سال ازدواج‌کردم‌یا درحال شیر دادن بودم یا حاملگی واقعا خسته شدم 

وای چ سخت 

لوله هاتو ببند اگه دیگه بچه نمیخوایی اگر سزارین بودی فک کنم همراه بچه برات میبستن

من مسی نذاشتم‌هورمونی گذاشتم گفتن بهتره اما اشتباه کردم باید مسی میذاشتم

عععع مگه میشه ،هورمونی رو چند گذاشتی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

واقعاً حق داری ،قرص بخور فعلا به نظرم تا رحمت یکم استراحت کنه بعدا دوباره دستگاه بزار ،رجمت خسته شده بزار استراحت کنه شاید زود بوده واسه ای یو دی گذاشتن ،تازه چهار ماهه زایمان کردی

وای چ سخت  لوله هاتو ببند اگه دیگه بچه نمیخوایی اگر سزارین بودی فک کنم همراه بچه برات میبستن

ارخ سز بودم نبستن گفتن باید شوهرت امضا کنه شوهرمم راضی نشد گفت دختر میخوام چندسال دیگه میفرستم تحت نظر دکتر که دختر بیاریم منم گفتمش ب این خیال باش 

واقعاً حق داری ،قرص بخور فعلا به نظرم تا رحمت یکم استراحت کنه بعدا دوباره دستگاه بزار ،رجمت خسته شده ...

دکتر بهم کفت زوده بعداز ۶ ماه بیا اما من ترسیدم‌گفتمش بزار