2777
2789

جای دیگم ندارم برم😐😑

چپ و راست تاپیک خیانت😖😖😖

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جامعه لجن گرفته... مقصرمن و شما بقیه نیستیم ولی واقعا یه فضایی میشه برای بی اعتمادی و ...دید ادم ناخ ...

من هیچ اپی ندارم 

کلا فضای مجازی ندارم

فقط گاهی میام اینجا 

اونم بس ک تاپیک منفی هست سردر میگیرم

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
من قلبم مچاله میشه 💔

😣😣😣

اتفاقا همشونم حقیقتن اینقدر از نزدیک هر روز با چشم خودمون میبینیم ک پرامون ریخته

اره حقیقتن متاسفانه

من هیچ اپی ندارم  کلا فضای مجازی ندارم فقط گاهی میام اینجا  اونم بس ک تاپیک منفی هست سر ...

باز اپای دیگه اینطوری نیستن اینجا چون ناشناس مردم بیشتر از دردای واقعیشون میگن یا اتفاقاتی چیزی حالا چقدر واقعی چقدر غیر واقعیش به کنار باشه... مثلا اینستا همه از دم خوشبختن پولدار زندگی تجملاتی شوهر عاشق با داستان اشنایی رمانی و... که بعضا شو افم هست ولی خب اونم یه بعد منفیه دیگه.. اینجام که اینطوری ...

+خدایاشکرت🤍

باز اپای دیگه اینطوری نیستن اینجا چون ناشناس مردم بیشتر از دردای واقعیشون میگن یا اتفاقاتی چیزی حالا ...

اینستا ک همه چی درهم برهمه، 

فقط گاهی پینترست میرم

اونم خیلی سردرنمیارم

اینستا ک همه چی درهم برهمه،  فقط گاهی پینترست میرم اونم خیلی سردرنمیارم

بهتر بابا من یموقع میگم کاش فضامجازیو اصلا دوست نداشتم و انقدر سرم شلوغ بود که وقت نمیکردم چکش کنم غبطه میخورم به اونایی که بازدیدشون خیلی وقت پیش یا تاریخ خیلی دوریه

+خدایاشکرت🤍