2777
2789
عنوان

دخترم تب کرده

255 بازدید | 48 پست

بچه ها ۳۶/۴ بود الان شده ۳۷/۵ استامنفون دادم روشو یه پارچه نارک کشیدم بخاری هم کمه

باید چیکار بکنم دیگه خداکنه بالا نره

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بالاتر رفت ببر دکتر

واکسن زده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
یکم نمک تو آب پاشورش بریز 

پاشویه نکردم بکنم؟ چون گفتن بهم شروع تب از ۳۷/۵ هست استامنفون دادم ببینم میاد پایین یا نه

خب پس فکر کنم طبیعی باشه.باز حواست باشه

اره واکسن ۴ ماهگیشه بالا سرشم

پاشویه نکردم بکنم؟ چون گفتن بهم شروع تب از ۳۷/۵ هست استامنفون دادم ببینم میاد پایین یا نه

اره لا آب ولرم 

یکم دستمال با آب نمک خیس کن بزار رو پیشونیش

همه چی خوب میشه تلاش کن 
اره لا آب ولرم  یکم دستمال با آب نمک خیس کن بزار رو پیشونیش

باشه عزیزم مرسی 

گفتم بیام خونه مامانم کمکم باشن اخه تاحالا تب نکرده ترسیدم

همشون گرفتن خوابیدن دست تنهام

زنگ بزن ۱۱۵ مشورت کن . سنش کمه سرخود کاری نکن. استامینوفن خوبه ولی کارای دیگه رو با مشورت انجام بده ...

واکسن زده تا جایی ک بهم‌گفتن استامنفون بتید بدم و پاشویه کنم 

اخه خدانکرده مریض بود حتما میبردمش اللن بیمارستان اما خب واکسنه