mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 عنوان دخترم تب کرده 255 بازدید | 48 پست بچه ها ۳۶/۴ بود الان شده ۳۷/۵ استامنفون دادم روشو یه پارچه نارک کشیدم بخاری هم کمهباید چیکار بکنم دیگه خداکنه بالا نره دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲 1402/09/26 | 03:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 اگر بالاتر رفت ببر دکتر واکسن زده دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mina_hastam عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8173 پاشویه ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 یکم نمک تو آب پاشورش بریز پاشویه نکردم بکنم؟ چون گفتن بهم شروع تب از ۳۷/۵ هست استامنفون دادم ببینم میاد پایین یا نه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 خب پس فکر کنم طبیعی باشه.باز حواست باشه اره واکسن ۴ ماهگیشه بالا سرشم دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 جند وقتشه؟ ۴ ماه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
بزودی عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 7077 پاشویه نکردم بکنم؟ چون گفتن بهم شروع تب از ۳۷/۵ هست استامنفون دادم ببینم میاد پایین یا نه اره لا آب ولرم یکم دستمال با آب نمک خیس کن بزار رو پیشونیش همه چی خوب میشه تلاش کن
mersananini عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2104 زنگ بزن ۱۱۵ مشورت کن . سنش کمه سرخود کاری نکن. استامینوفن خوبه ولی کارای دیگه رو با مشورت انجام بده .
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 اره لا آب ولرم یکم دستمال با آب نمک خیس کن بزار رو پیشونیش باشه عزیزم مرسی گفتم بیام خونه مامانم کمکم باشن اخه تاحالا تب نکرده ترسیدمهمشون گرفتن خوابیدن دست تنهام دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mahsa_0_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 2055 زنگ بزن ۱۱۵ مشورت کن . سنش کمه سرخود کاری نکن. استامینوفن خوبه ولی کارای دیگه رو با مشورت انجام بده ... واکسن زده تا جایی ک بهمگفتن استامنفون بتید بدم و پاشویه کنم اخه خدانکرده مریض بود حتما میبردمش اللن بیمارستان اما خب واکسنه دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶 خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
mhmod عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 348 ۴ ماه قطره بده اگه پایین نیومد ببرش دکتر شیاف بده ضمنا اگه تبش بالابود با اب ولرم پاشوبیه کن خدای نکرده تشنج نکنه