2789
عنوان

شهر قریب

105 بازدید | 17 پست

بچه ها من توی شهر غریبی هستم وبیمارم در حدی که نمیتونم بلند شم یعنی با زور بلند میشم خواهرم خونش ۳ کوچه بالاتر از ماست از وقتی دیده مریضم اصلا نمیاد حتی زنگ هم نمیزنه بیش گفتم چند بار بیا بریم دکتر با من نمیاد خیلی ناراحتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان مینویسم براتون

من چند وقت پیش توی واژنم خیلی میسوخت خیلی دکتر رفتم تا فهمیدن کیست کنار سوراخ واژنم زده بعد داخل مطب دکتر مرد بود خیلی خحالت میکشیدم دکتر پوست بود عمل کرد ۱ کیست در اورد بعد چند روز امدم دیدم نه باز میسوزه باز رفتم پیشش نگاه کرد گفت این سری دوتا هستن احتمالا سریع پیش اینا را ندیدم باز دو باره عمل کرد یعنی توی یک ماه دو بار عمل کرد ۱۱ تا بخیه زد سوزشم خوب شد الان باز دوبره بقیه میگم

اردیبهشت عمل کردم هیچ کی از خانوادم نیومدم پیشم فقط شوهرم بود منو راه میبرد  خوب که از کیست راحت شدم  البته اونجا به دکتر گفتم من میرم دستشویی میترسم مدفوع کنم از بخیه هام میشه شربت بنویسی اونم شربت لاکتولز داد خوردم دستشویی هم میرفتم من هیچ مشکلی از معقد نداشتم از قبل بعد که شربت خوردم دیدم بخیه هم خوب میشه دیگه. شربت نخوردم  رفتم مدفوع کنم دیدم معقدم میسوزه دیگه از اون روز شب وروز ندارم از دست معقدم داره دیونم میکنه

۱۰ سال میشد یکم معقدم بیرون زدگی داشت ولی اصلا اذیتم نمیکرد از اردیبهشت که عمل کردم نمیدونم از شربت بود یهو قطع کردم یا نمیتونستم از جام بلند شم بود دیگه این درد لعنتی ولم نمکنه هر چی دکتر میرم پماد میزنم خوب نمیشه  زخم شده نمیدونم چی شده سوزش دیونم میکنه تا از واژن بود دو بار پشت سر هم عمل کرد حالا معقدم نمتونم بشینم از دست سوزش معقد و بخیه به هر کی در مورد کیستم میگفت همه میگن ما تا به حال همچین چیزی ندیدم شانس ندارم به خدا اصلا