2789
عنوان

شهر قریب

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست

حتی دکتر متخصص زنان چند تا رفتم یکی میگفت عفونت یکی میگفت از استرس هر کی یه چیزی گفت تا بلاخره دکتر پوست رفتم اقا بود اون فهمید گفت چطور دکتر زنان معیاینه میکنن تورا این کیست ها نمیبین گفت دلیل این کیست ها هیچ کس هنوز نمیدونه  حالا  مشکل او جام حل شده این معقد لعنتی خیلی اذیتم میکنه هر کی هر دارویی هر چیزی گفته استفاده کردم  من تهران میشینم پیش دکتر شهرام منوچهری رفتم دکتر کلورکتال بود معقدم بیش امپول بو تاکس زد یک ماه کلا سوزش رفت منم خیلی خوشحال شدم بعد یک ماه فورا بر گشت نمیدونم اصلا خواب ندارم از دست سوزش

توی تاپیک هات دیدم برای همه دعا میکنی برای منم دعا یا بمیرم یا خوب بشم خسته شدم ببخش ناراحتت کردم اگر  بچه هام گناه دارن دو تا بچه دارم سن ۳۸ سال هست خسته شدم کیست هام سوزشش پارسال اذر شروع شد تا اریبهشت فهمیدن عمل کردن الان اذر امسال هم تموم شد ولی من یک ساله در گیر دکتر هستم دلم خیلی برای بچه هام میسوزه همش توی خونه هستن نمتونیم تا جایی بریم حداقل یکم روحیم عوض بشه از دست سوزش معقدم نمیدونم چکار کنم فردا وفات فاطمه زهرا هست شوهرم برام شله زرد نظر کرده میخاد صبح درست کنه خدا کنه فاطمه زهرا دستم بگیره صدام بشنوه بچه هام گناه دارن اخه چرا من جلوی چشماشون این همه زجه کنم اه وناله کنم تو راه خدا دعام کن از این سوزش راحت شم اگه راه حلی داری یا دوربرت کسی مثل من دیدی راهنماییم کن اگه خوب بشم هیچ وقت خوبیهات فراموش نمیکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظرت هستم بیایی جوابم بدی حداقل دلداریم بدی یا یک راحلی بیم نشون بدی شب میخابم صبح بلند میشم همشفکر میکنم این یکسال خاب دیدم ولی صبح که میشه میبینم نه همش واقیت مریض شدم دیوانه میشم مگه چقدر باید زجر بکشم توی این سن