2821
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

72 بازدید | 10 پست

رفتار پدر مادرم خیلی سمیه اصن سم خالص طوری که وقتی تو خونه ام همش تو اتاقم اصلا دلم نمیخاد پیششون ظاهرشم از ترس اینکه یه چیزی بپرونن.داداشم ۲تا بچه داره زنشم دوست داره برم خونشون بمونم اونا هم کمی سمین یعنی بعضی وقتا داداشم میشه سم خالص ولی زنش جلوشو میگیره اما خب انقدر شدت نداره.بنظرتون گاهی برم ۲ ۳ روز خونشون بمونم با اینکه روال زندگیم بهم میریزه؟ولی خوب دیوونه شدم خصوصا از دست مامانم😬😬😤😤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اصلا فضول نیستم که بخام به چیزی کار داشته باشم تازه بچه هاش کوچولوعن کلی بهش کمکم میکنم شبم پیش ب ...

اگه اینجوریه هراز گاهی برو بمون ک خودتم افسرده نشی و برات خوبه ولی خیلی نرو که حرمت خودت و برادرت حفظ شه 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
نه اصلا فضول نیستم که بخام به چیزی کار داشته باشم تازه بچه هاش کوچولوعن کلی بهش کمکم میکنم شبم پیش ب ...

به هیچ عنوان موضوعی پیش اومد بینشون اظهار نظر نکن طرف نگیر چون ب تو ربطی نداره اونا آشتی میکنن تو میشی بده ، راجب پدر و مادرت بد نگو بعدا خدایی نکرده زنداداشت ب داداشت سرکوفت اخلاق والدینش رو نزنه ، بعضی از تایم ها از کنارشون برو پیش بچه ها تا باهم صحبت کنن چون این صحبت های چند دیقه ای باعث تقویت حس زن و شوهری میشه یوقت از هم سرد نشن

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
به هیچ عنوان موضوعی پیش اومد بینشون اظهار نظر نکن طرف نگیر چون ب تو ربطی نداره اونا آشتی میکنن تو می ...

خودم مراقب رفتارم هستم عزیزم اولین بار نیست میرم خونشون میمونم😁

فک کردم اولین باره میخوای چن روز بمونی پس خوش بگذره😘

نه بابا زنداداشم که زایمان کرد تا ۴۰ روز پیشش بودم اصلا طوری نیستم بخان از دستم عاصی بشن😉در ضمن ممنون عزیزم😘