2777
2789
عنوان

طلای آب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 35 پست
میشع بگین چه جوری از عیارش مطمعن شدین؟ چقد مظنه گرفت ازتون؟ مظنه رو چه جوری محاسبه کرد 

عزیزم من شوهرم امروز رفت خرید 

فردا اطلاعات میگیرم حتنا برات پیام میدم 

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تجربه تون و میگین ؟ چه جوری از عیارش مطمعن شدین ؟ از جایی استعلام گرفتین ؟ فروختین یا نه ؟ مظنه چ ...

خب طرف مطمئنه همکار همسرمه ولی خب طلافروشی هم داره .بله چندسال پیش حدودا سه سال پیش فروختیم .

مممنونم ازت ، خوشحال میشم کمکم کنین ، منتظر پست تون هستم 

باشه چشم حتما عزیزم 

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
خب تجربه تون و میگین ؟ چه جوری از عیارش مطمعن شدین ؟ از جایی استعلام گرفتین ؟ فروختین یا نه ؟ مظنه چ ...

بله عزیزم یه دوست طلا ساز داره با مشورت اون اینکارو میکرد

البته یه بار یه طلا فروش به اندازه دوتومن سرش کلاه گذاشته بود که البته تونست پولشو پس بگبره ولی دیگه طلا نخرید و کلا حس کرد ممکنه سرش کلاه بره

از طریق همون دوستش فهمید که طلافروش دوتومن سرش کااه گذاشته اگر استعلام نمیگرفت متوجه نمیشد

بله عزیزم یه دوست طلا ساز داره با مشورت اون اینکارو میکرد البته یه بار یه طلا فروش به اندازه دوتومن ...

میشه ازش بپرسین چه جوری و از طریق چه سایتی استعلام گرفت ؟

بهنر از اینه ک ارزش پولت کم بشه ، اینجوری حداقل میدونی ک پولت در مقابل تورم مقاومه

سلام برای فرستادن عکس اومدم تاپیک شما : 

برای ارتعاش و فرکانس نام 

من اون عکس های بالایی رو اتفاقی پیدا کردم بعد گشتم رسیدم به برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد و از بازار دانلود کردم ( قسمت دوم اون برنامه : ارتعاش و فرکانس نام