2777
2789
عنوان

طلای آب شده

866 بازدید | 35 پست

سلام دوستان نظرتون در مورد طلای آب شدع چیه؟ میگن کارمزد و مالیات نداره و بهتر از طلای نو و دسته دومه ولی راجب عیارش و اینا ممکنه بهت دروغ بگن یا قلابی باشع

شما تجربه ای دارین؟

لایک عزیزم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من چند سال پیشا میخرید  شمش های کوچیک سی چهل میلیون میخرید پنج شش سال پیش

شمش سرمایه زیاد تری میخواد ولی طلای آب شده سرمایه کمتر ،و اینک خود شمش هم اجرت داره ولی این نداره 

تجربه شوهرتون چی بود؟

خیلی خیلی باید وارد باشی وگرنه جوری قالب می‌کنند ک ده سال دیگه هم به پولت نمیرسی

جدی؟؟خب چجور هواسمون جمع کنیم؟؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
خیلی خیلی باید وارد باشی وگرنه جوری قالب می‌کنند ک ده سال دیگه هم به پولت نمیرسی

چه نکاتی رو باید رعایت کنی تا بهت نندازن؟ چه جوری استعلام طلا رو بگیرم تا از بابت عیار و اینا خاطر مون راحت باشه ؟

شمش سرمایه زیاد تری میخواد ولی طلای آب شده سرمایه کمتر ،و اینک خود شمش هم اجرت داره ولی این نداره&nb ...

من امروز ۱۶ م طلای ابشده خریدم 

ما یه آشنا داریم ازش قبلاً خرید کردیم 

خب تجربه تون و میگین ؟ چه جوری از عیارش مطمعن شدین ؟ از جایی استعلام گرفتین ؟ فروختین یا نه ؟ مظنه چطور محاسبه شد ؟