2777
2789
عنوان

ختم ۳۱۳ سوره حمد 🖤

430 بازدید | 110 پست

سلام عزیزان هر تعداد خواستین اعلام کنین اجرتون با خدای مهربونمون و حضرت سیدالشهدا ع 🤲🏻🖤💣

@ملوسکتونم1 @xasd @گلیییی_خانم @جان_و_جهانم @هعییی_زندگیی  

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰

کاربر قدیمی....زمان پرویز زاهد...استیکرهای متحرک و رقصنده.... یه جورایی سایت کاریابی بود... کاش برگردیم به ۸۹.... رشت وزاهد و امیر فنی 😅امیر فنی تست میکنم    زاهد تست میکنیم😅😅یهویی ۱۰۰نفر پیداشون میکردیم و تاپیک شروع میشد
20

ب نیت حاجتتون هدیه ب حضرت مهدی عج 🤲🏻💚

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

به نیت فرج آقا جانمان از زندان غیبت و حاجت روایی شما :
 می خوانیم دعای نجات حضرت یوسف علیه السلام 🤲 
اللّهم صلِّ عَلی مـُحمَّدٍ و آل مُحمدٍ؛ وَاجْعَلْ لی منْ أمْریَ فَرَجاً و مخْرَجاً؛ وَارْزُقْنی مِنْ حَیثُ أحْتَسِبُ ومِنْ حَیثُ لا أحْتَسِبُ. ‌

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
دعا کنید عروس بشم عاطفه ۳۴ سالمه😪 ۱۰ تا میخونم🌱

ب نیت حاجتتون هدیه ب حضرت مهدی عج 🤲🏻💚

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیهِ وَ عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً

به نیت فرج آقا جانمان از زندان غیبت و حاجت روایی شما :
 می خوانیم دعای نجات حضرت یوسف علیه السلام 🤲 
اللّهم صلِّ عَلی مـُحمَّدٍ و آل مُحمدٍ؛ وَاجْعَلْ لی منْ أمْریَ فَرَجاً و مخْرَجاً؛ وَارْزُقْنی مِنْ حَیثُ أحْتَسِبُ ومِنْ حَیثُ لا أحْتَسِبُ. ‌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792