2777
2789
عنوان

دوستانی که نوزاد دارن بیان لطفا

90 بازدید | 12 پست

پسرم وزن اولیش۳۱۰۰بود.وزن۱۵روزگی۳۶۰۰بود که بهداشت گفت عالیه. وزن۱ماهگی۴۱۵۰بود.وزن۲ماهگی۵۱۰۰بود. وزن۲ماهو ۱۱روزگی۵۲۰۰ بود که بهداشت گفت خیلی کم اضاف کرده.امروزم که۲ماهو ۲۵روزش بود ۵۴۰۰بود که بازم بهداشت گفت خیلی کم وزن گرفته. 

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

گفت برو۲هفته دیگه بیا اگه بازم درست وزن نگرفته بود ارجاع میدم متخصص اطفال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب مگه از بدو تولد تحت نظر متخصص نوزادان نیست؟ ممکنه شیر خودت جون نداشته باشه خودتو تقویت کن

فقط یکبار بردمش متخصص اطفال . تا۲ماه وزن گیریش عالی بود ولی بعد از۲ماه که۲۵روز میگذره فقط۳۰۰گرم اضاف کرده

فقط یکبار بردمش متخصص اطفال . تا۲ماه وزن گیریش عالی بود ولی بعد از۲ماه که۲۵روز میگذره فقط۳۰۰گرم اضاف ...

ببین بچه کلا باید ماهی پونصد گرم اضافه کنه و وزنش تو نمودار باشه
اگه تو نموداره نگران نباش
اگه نیست ببرش متخصص راهنماییت کنه

شیر خوردنش چطوریه؟ زیاد پی‌پی میکنه یا کم؟ خوب میخوابه یا کم خوابی داره

روزی حدودا۴بار پی پی میکنه. هردفعه حدودا نیم ساعت میخوابه بیدار میشه بازی میکنه دوباره میخوابه

ببین بچه کلا باید ماهی پونصد گرم اضافه کنه و وزنش تو نمودار باشه اگه تو نموداره نگران نباش اگه نیست ...

من از این بابت تعجبم که چرا ماه اول بالای۱کیلو اضاف کرد،ماه دومم۱کیلو اضاف کرده اما این ماه فقط۳۰۰گرم اضاف کرد

هر ماه که دقیق یه مقدار اضافه نمی کنه خودتو خیلی درگیر عدد رقم نکن عزیزم

آخه دکترا میگن اگه یهو وزن گیریش خیلی افت پیدا کنه یه مشکلی هس. دوشنبه حتما میبرمش متخصص

آخه دکترا میگن اگه یهو وزن گیریش خیلی افت پیدا کنه یه مشکلی هس. دوشنبه حتما میبرمش متخصص

به نظر من هنوز کم نیست، ولی حتما ببرش
کلا پیش متخصص پرونده باز کن هر ماه برای ویزیت ببر
بهداشت فقط ببر واکسنشو بزنه، چیزی بارشون نیست، لامصبا انگار نون نمی خورن