2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو خونه بابام بودم بی منت داشت خرجم رو میداد بیخود کردی اومدی خواستگاری بگو تو که عرضه خرجی دادن ن ...

گفتم نفقه وظیفت میگه این ازکجا ورآوردی نفقه دیگه چه صیغه ای باکلی داد وهوار

شاید از چیزی عصبانیه! تو کارای خونه کم میذاری؟ آشپزی و ...

در حد توانم کم نمیزارم ولی بعصی وقتا چیزی توخونه نیست عذایی بپزم میگم برو خرید میگه فقط مرض خریدرفتی عین مفت خورا فقط به فکر خوردنین یا میگه خودت به بچه ها یاد میدی زنگ بزنن بگن خوراکی میخوایم😐

مام هروقت دعوا میکنیم میگه اینو بدون من مثل سگ کار کردم تو این سالا تو خوردی زنده بودنتو مدیون منی😫 ...

برامنم میگه .منم میگم پس مهریمو بده خرجش کنم میگه تواین ۱۷سال بیشترازمهریت خوردی😐

در حد توانم کم نمیزارم ولی بعصی وقتا چیزی توخونه نیست عذایی بپزم میگم برو خرید میگه فقط مرض خریدرفتی ...

بردار  از مواد  غذایی مثل چای  قند  و .    بذار کنار 

بعد نذار جلوش  ولی اصلا  غر نزن و تشکر کن بابت  تلاشش . اگه  گفت  نداریم  بگو فدای  سرت  نخوریم  چیزی نمیشه. یه چند بار  تکرار  کنی  ..  

سخته  ولی  گاهی  پس انداز کوچولو  داشته  باش بده  بهش  حال  کنه

.
برامنم میگه .منم میگم پس مهریمو بده خرجش کنم میگه تواین ۱۷سال بیشترازمهریت خوردی😐

اینان که بقیه مردا رو بدنام میکنن وگرنه شوهر خواهرم اصلا اینطور نیست همیشه قدر دان زنشه

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
گفتم نفقه وظیفت میگه این ازکجا ورآوردی نفقه دیگه چه صیغه ای باکلی داد وهوار

بگو هر بیسوادی  هم میدونه همون جوری من وظیفه دارم تو رو تمکین کنم تو هم وظیفه داری خوراک پوشاک ومسکن منو فراهم کنی بگو به جای داد و بیداد یکم سوارت رو بالا ببر