2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی اسراف میکنن

656 بازدید | 16 پست

درسته وضع مالی پدرم خیلی خوب بود ولی پدرم حتی یک دونه برنجم دور نمیریخت 

امشب یه مهمون مهم داشتیم و خانواده شوهرم کل میزو غذا چیدن مهموناشونم افاده ای بودن مثلا یه سیخ کباب برداشته بودن از هر مدل یه تیکه خورده بودن 

این به کنار که چندین و چند ظرف غذا برای خدمه پر کردن 

جلو چشمام یه کیسه غذا دور ریختن...

اعصابم خیلی خورد شد سر سفره به جاریم گفتم لازم بود اینهمه غذا رنگارنگ برای چند نفر؟

گفت عادی باش اگه بهشون بگی باهات برخورد میکنن و فکر میکنن ندید بدیدی 

واقعا من از این اسرافا از میوه تا هر وعده ای که خوردیم دیدم حتی یک لباس تکراری تو هیچکدوم از اعضای خانواده ندیدم 

میخوام بهشون بگم واقعا قلبم به درد اومد

چی بگم چطور بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو ولکن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

منم دلم میگیره کسی اسراف کنه مادرشوهر منم اسراف میکنه ولی نه دیگه اینقددر

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
نمیزاشتی دور بریزه غذایی که دست نخورده بود میبردی برای کسایی که نیاز دارن

اجازه نمیدن من تو کار دخالت کنم در واقع هیچکدوم دخالت نمیکنن

قشنگ یه کیسه مشکیاااا

ول کن یه چیزی میگن به دلت میخوره

بعضی ها اسراف کردن رو دست و دلبازی میدونن!بابای من خیلی پولدارتر از پدرشوهرمه فک کن با حقوق بازنشستگی اینجورن!چندباز گفتم گفتن تو خسیسی دیگه بیخیالشون شدم انگار کلاس داره!

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻