بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من نمک نذر کردم خدا الهی تک تکتون ک حاجت دارین حاجت روا بشین انشاالله خدا کمک ما هم کنه مشکلاتمون حل بشه صاحب خونه بشیم شوهرمم یه شغل خیلی خوب پیدا کنه 🤲🏻
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
گلم پیداش کردم . فقط کی بگم اولش ک میخونم .. بگم واسه حاجت همم اعضا؟ دیگه چیز دیگه نگم
به نیت حاجات خودتون و اعضا ختم و لطف می کنید من هم به عنوان با،نی دعا کنید تقدیم میشه به خانم حضرت فاطمه که انشاالله با شفاعت ایشون همه حاجت روا شیم 💚 اسمتو بنویسم گلم ؟
گلم پیداش کردم . فقط کی بگم اولش ک میخونم .. بگم واسه حاجت همم اعضا؟ دیگه چیز دیگه نگم
میکی یکبار حدیث کسا میخوانم تقدیم به خانم فاطمه الزهرا به نیت: (حاجاتتو میگی )و حاجت روایی سایر اعضا ختم و با،نی ختم که انشاالله با شفاعت خانم فاطمه الزهرا همه حاجاتمون براورده به خیر بشه