2777
2789
عنوان

حاجت روایی

119 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.

فردا شهادت حضرتعالی فاطمه هستش یه حاجت دارم توکل کردم م حضرت فاطمه .... انشالا حاجتم بده . کسی می دونه فردا چه چیزی بخونم .. حاجتم میده حضرت فاطمه ‌.. 

ممنون میشم برام دعا کنید خیلی مشکل پشت مشکل برام پیش میاد

تاپیک اخرمو چک کن گلم فردا ختم حدیث کسا داریم

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله خدا حاجت همه رو بده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من تازه اومدم تو نی نی سایت خیلی وارد نیستم.  اخرین تاپیکد دیدم مال چیز دیگه بود

لینک و بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12629156/ختم-حدیث-کسا-یکشنبه-۲۶-اذر

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
من نمک نذر کردم خدا الهی تک تکتون ک حاجت دارین حاجت روا بشین انشاالله خدا کمک ما هم کنه مشکلاتمون حل ...

نمک رو نذر کردی . بعد چیکارش کردی؟ نمک رو. تا حالا نکردم فقط ختم قران انجام دادم 

گلم پیداش کردم . فقط کی بگم اولش ک میخونم .. بگم واسه حاجت همم اعضا؟ دیگه چیز دیگه نگم 

به نیت حاجات خودتون و اعضا ختم و لطف می کنید من هم به عنوان با،نی دعا کنید تقدیم میشه به خانم حضرت فاطمه که انشاالله با شفاعت ایشون همه حاجت روا شیم 💚 اسمتو بنویسم گلم ؟ 

گلم پیداش کردم . فقط کی بگم اولش ک میخونم .. بگم واسه حاجت همم اعضا؟ دیگه چیز دیگه نگم 

میکی یکبار حدیث کسا میخوانم تقدیم به خانم فاطمه الزهرا به نیت: (حاجاتتو میگی )و حاجت روایی سایر اعضا ختم و با،نی ختم که انشاالله با شفاعت خانم فاطمه الزهرا همه حاجاتمون براورده به خیر بشه 

به نیت حاجات خودتون و اعضا ختم و لطف می کنید من هم به عنوان با،نی دعا کنید تقدیم میشه به خانم حضرت ف ...

بله ممنون اسمم بنویس.

من دوتا حاجت دارم۴۰بار واسه هردوشون بخونم اشکال نداره