2777
2789
خب نشبت به نامزدت چی حس نمیکنی بلندتری!؟

نه خوبه، متناسب هست. حس منکه خوبه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان داری شوخی میکنی دیگ؟قد ۱۵۰ برای خانوما میانگینه حتی کوتاه هم نیس تو ایران.۱۸۲ هم واسه مرد بلنده

میگم ینی ۱۷۰ام به مرد ۱۸۰میخورم با نمیخوره حس میکنم ۱۷۰خیلی درازه

ممنون..ولی چون میانگین قد تو ایران پایینه نگاه دیگران ازار دهنده ست

دخترامون بلندن الحمدلله ولی برای پسرها نگران هستم میانگین قدیشون گاها کوتاه. خداروشکر این ژن بلند ما داریم اما وقتی پسر کوتاه میبینم واقعا ناراحت میشم. نمیدونم چرا.

و اینکه قشنگم مهم نیست، مهم اینکه شما خودتون قبول داشته باشید، ما آدمها عموما ی حرفی حدیثی برای همدیگه پیدا میکنیم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
2790
2778
2791
2779
2792