2821
2789
خب نشبت به نامزدت چی حس نمیکنی بلندتری!؟

نه خوبه، متناسب هست. حس منکه خوبه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان داری شوخی میکنی دیگ؟قد ۱۵۰ برای خانوما میانگینه حتی کوتاه هم نیس تو ایران.۱۸۲ هم واسه مرد بلنده

میگم ینی ۱۷۰ام به مرد ۱۸۰میخورم با نمیخوره حس میکنم ۱۷۰خیلی درازه

ممنون..ولی چون میانگین قد تو ایران پایینه نگاه دیگران ازار دهنده ست

دخترامون بلندن الحمدلله ولی برای پسرها نگران هستم میانگین قدیشون گاها کوتاه. خداروشکر این ژن بلند ما داریم اما وقتی پسر کوتاه میبینم واقعا ناراحت میشم. نمیدونم چرا.

و اینکه قشنگم مهم نیست، مهم اینکه شما خودتون قبول داشته باشید، ما آدمها عموما ی حرفی حدیثی برای همدیگه پیدا میکنیم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792