2777
2789

بزن تو گوگل سرچ گن متفاوته هر جایی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دندون پزشک تو کرمونشاه هست کارش عالیه چند نفر میشناسم پیشش انجام دادن خیلی راضی بودن، قیمتاشم 4-5تومنه

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

واقعا؟!!چطور انقدر کم میگیره

دلیلشو نمیدونم ولی انصافا هرکی دیدم پیشش درست کرده خیلی راضی بوده 

اسمش دکتر سارو یاراحمدی هستش

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

چندسالته من حتی پول اینکه بخوام۲تاشو ایمپلنت کنم ندارم یکی هم عصب کشی کردم پر کردم بعد۲۰روز کلا دند ...

۲۹  از بس خرج  دندونم کردم خسته شدم  جنسش خوب نیست تا الان ۴ تاشون افتادن  ۲ تاشو دارم ایمپلنت میکنم اگه  بهم بسازه