2777
2789

امروز از کنار ماشینش تصادفی رد شدم کنجکاو شدم ببینم آیا هنو آویزی ک بهش دادم برای ماشین رو داره یا ن دیدم دارتش

چرا هنو‌نگه داشته؟

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

والا معنی خاصی نداره 

من 7 سال پیش کات کردم هنوز عروسک ولنتاینمو دارم 

و به چشمم عادی شده از بس دیدمش و باعث نمیشد یاد شخص قبلیم بیوفتم صرفا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن اصلا یادش نیست این اویز از کجا اومده 

پسرا به اندازه ما دخترا درگیر نیستن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

دیده به ماشینش میاد گفته حیف بندازم دور

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

میتونی معنی داشته باشه می‌تونه هم نداشته باشه

بعضیا رو صرفا چون از کادوعه خوششون اومده نگه میدارن،یا حیفیشون میاد دور بندازن معنی خاصی هم نداره

ولی من دوست پسرم یه بار که پیشش بودم تکیه دادم عقب کلیپسم تو موهام شکست

نگو این نگهش داشته،از همم جدا شدیم یه بازه ای بنا به دلایلی،بعد از اینکه برگشت یه بار عکسشو برام فرستاد گفت هنوز نگهش داشتم،خودمم خبر نداشتم😆

آخه چیز‌گرونی نیست شاید ۲۰ هزارتومنه ی آویزه

دنباله این جوابی که هنوز بهت علاقه داره و وقتی به آویز نگاه میکنه ، خاطراته تو براش یاداوری میشه ؟!!!

پسرا مثله دخترا فکر نمیکنن ، مثلا یک بوگیر ماشین آویزونه ماشین پسر ممکنه تا یکسالم که بوش رفته باشه هنوز آویزون باشه . فراموشش کن .