2777
2789
عنوان

سرفه کودک+کمک

564 بازدید | 16 پست

پسرم ۶سالشه اموکسی کلاو ۶۲۵ دکتربهش داد.  تموم شد دیروز شربتش ولی سینش پر از خلط هست چی بدم بهش؟ مخصوصا وقتی بدو بدو و فعالیت داره سرفه خلطی میکنه

پسرم دنیامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسرت آلرژی داره مواطب باش تبدیل به آسم نشه شبا بهش کتو تیفن بده بخوره یه قاشق چایخوری

اره آلرژی داره

دکتر بهش دفعه پیش اسپری داد

ولی لین دفعه همونا رو زدم بازم خوب نشده

پسرم دنیامه

منم دخترم پارسال و امسال مرتب مریض میشد(پیش دبستانی و اول ابتدایی) هرچی خلط آور و ضدسرفه و… امتحان کردم بی فایده بود! تنها یه چیز مدتیه اسپری یا همون قطره بینی براش استفاده میکنم خیلی خیلی تاثیر داشته.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اره آلرژی داره دکتر بهش دفعه پیش اسپری داد ولی لین دفعه همونا رو زدم بازم خوب نشده

نذار زیاد بدو بدو کنه سرفش بیشتر میشه اگه دماغشم ترشح داره شستشوی بینی روزی دوبار انجام بده 

نذار زیاد بدو بدو کنه سرفش بیشتر میشه اگه دماغشم ترشح داره شستشوی بینی روزی دوبار انجام بده 

اره اصلاگوش نمیده

دیروز خوب بود تا اینکه بدو بدو کرد دیگه خلط ها شروع شد

پسرم دنیامه
پشتشو؟ دقیقا کجا؟ بین کتف؟ 

بلدی عزیزم؟ پشتشو مخصوصا پشت ریه هاشو بتونی یکشب در میان دوبار بندازی براش عالیه دیگه تموم میشه و داروی شیمیایی زیاد نمیخوره 

سلامتی و خوشبختی دخترم
بلدی عزیزم؟ پشتشو مخصوصا پشت ریه هاشو بتونی یکشب در میان دوبار بندازی براش عالیه دیگه تموم میشه و دا ...

دستگاهشو دارم عزیزم ولی واسه بچه ن تا حالا امتحان نکردم

پسرم دنیامه