2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بچه شما 5وعده غذا میخوره 5وعده هم شیر!!???

میخورد الان ی شیر پاکتی وسط روز با نی میخوره ی استکان شیر خشکم قبل خواب تازه اگر گرسنه باشه وگرنه میلش بیشتر ب غذاس

حالا وعده های غذاش اونطور نبود ک بگی یک کاسه میخوره مثلا صبحانه ی پیاله میخورد میان وعده نصف موز ناهار دو قاشق شام دو قاشق عصرانه هم ی تیکه نونی چیزی میدادم لیس میزد

نگرانشم اول شیر میدین بعد کمکی یا برعکس؟

دختر من ی شیشه مثلا ۱۸۰ یا کمتر شیرخشک ساعت ۶صبح میخورد تا ۹ بیداررک میشد ی صبحانه میدادم بعدش ۱۱ خوابش میومد باز شیر میخورد ی بار بعد ناهار شیز میخورد س بار سرشب ی بارم اخر شب بین شیر و غذاش ۲ساعت فاصله بود

من غذا رو از ۵ ماهگی شرو کردم چون خیلی دلش غذا میخاست

پسر منم ۶ ماهو سه روزشه هر دو ساعت ۱۲۰ میخورد الان نمیخوره  شما از همون اول نان میدادین؟

اره عزیزم از اول زیرنظر متخصص بود..خودش گفت نان بدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شما اول شیر خشک میدی بعد غذای کمکی یا برعکسش؟

من اولویتم شیره..چون غذا رو دوست داره و درهر صورت میخوره...شیرش رو نیم ساعت قبل از ناهار خودمون میدم..بعد سر سفره چون خیلی دوست داره بشینه واسه غذا سوپش رو میارم و چندتا قاشق بهش میدم

من اولویتم شیره..چون غذا رو دوست داره و درهر صورت میخوره...شیرش رو نیم ساعت قبل از ناهار خودمون میدم ...

وزنش خوبه؟

منم تا قبل شیش ماهگی خوب میخورد شیرو الان سه روزه واکسن زده نمیخوره

وزنش خوبه؟ منم تا قبل شیش ماهگی خوب میخورد شیرو الان سه روزه واکسن زده نمیخوره

چند روز از واکسن بگذره بهتر میشه ناراحت نباش

یهویی بی اشتها میشن..یهو درست میشه

من همون اول شش که بردم قد73

وزنشم 9بود

قد ۶۷.۵ وزن ۸۷۰۰ فقط دمر میشه 

سلامت باشه عزیزم..پسرمن چند روزه تلاش میکنه چهار دست و پا میشه ولی میفته....خودشم مستقل میشینه..البته واسه نشستن خیلی عجله داشت از پنج نشست

چند روز از واکسن بگذره بهتر میشه ناراحت نباش یهویی بی اشتها میشن..یهو درست میشه من همون اول شش که ...

ماشا ا... خوب بوده نمیدونم من چرا قدش زیاد رشد نمیکنه شما مولتی و آهنی که درمانگاه میده بهش میدین؟

ماشا ا... خوب بوده نمیدونم من چرا قدش زیاد رشد نمیکنه شما مولتی و آهنی که درمانگاه میده بهش میدین؟

تا الان همون آد بهداشت رو میدادم...

دکترش گفت چون قد و وزنش خوبه همون آد کافیه

دیگه اول شش که باید اهن شروع کنیم براش لیپیفر نوشته...مولتی هم همون مولتی بهداشت