2777
2789

توفامیل همسرم.. وای خ زشت شد خرترین دختر دنیا منم

اخه استخدامی قبول شدم پرسبد سهمیه داشتی منم گفتم ارع رییییدم حتی حسودیشم شد گفتس خیلیا بار علمی ندارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااااا،یعنی مثلا  بهش خواستی بگی که خودت هیچ پُخی نبودی و با سهمیه بوده که قبول شدی،،،،الان اینو گفتی که خودتو بالا ببری یا اینکه تخریب کنی؟؟؟؟تازه میگی حسودیش هم شد خخخخخ......خب اگه گفته بودی بی سهمیه که بیشتر حسادت میکرد

ولش کن
حالا که گفتی
بذار فکر کنن تو بار علمی نداشتیو با سهمیه قبول شدی!!
مگه طرز فکر اونها رو زندگی تو اثر داره؟
و این رو بدون اگه کسی بخواد فکر کنه...این رو هم نمیگفتی میگفتن اون شانس داره قبول شده
خودت پیش خودت همیشه سعی کن...ادمی باشی که با بار علمی به جایگاهی برسی و نه سهمیه...
حرف مردم مهم نباشه برات

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

همینه دیگه کاریش نمیشه کرد. منم سهمیه اندکی دارم ولی استفاده نکردم. حتی خواهرشوهرم اصرار داشت برم ادارشون استخدام بشم گفت سهمیه داری فورا رسمی میشی گفتم نمیخوام من حتی برای دانشگاهم استفاده نکردم چه برسه به استخدام

ولش کن حالا که گفتی بذار فکر کنن تو بار علمی نداشتیو با سهمیه قبول شدی!! مگه طرز فکر اونها رو زندگی ...

بخدا سرهمین خابم نمیاد دارم فوش میدم ب خودم بغضی شدم😭😭😭😭انگار حرصش گرفته بود

همینه دیگه کاریش نمیشه کرد. منم سهمیه اندکی دارم ولی استفاده نکردم. حتی خواهرشوهرم اصرار داشت برم اد ...

☹️☹️☹️☹️اره ولی قبول داری کار سادم بخای بری پارتی میخاد